Čitava godina je pred nama, sa novim prilikama, izazovima, mogućnostima. Od nas zavisi kako ćemo ih iskoristiti. Stoga nije loše znati koji će dani biti energetski najpovoljniji, kako bismo lakše privukli sreću, uspeh, rešili zadatke i obaveze i napravili planove kako ne bismo gubili vreme u budućnosti.

Januar

1. januar: Godina počinje opadajućim mesecom u Strelcu. Ovaj dan je pogodan za bavljenje nekretninama i za učenje novih veština
5. januar: Energija rastućeg Meseca u Vodoliji pogodna je za pregovore i sklapanje poslova.
12. januar: Izlazak Meseca u Biku je jedan od najpovoljnijih dana u januaru jer je idealan trenutak za ostvarivanje snova
13. januar: energija ovog dana pod okriljem rastućeg Meseca u Blizancima pogodna je za putovanja, sprovođenje planova i zadataka.
19. januar: Pod uticajem opadajućeg Meseca u Lavu, najbolje je da se oslobodite strahova i navika koje vam blokiraju energiju.
27 i 29. januar: Mesec u opadanju u Strelcu - vreme je za poslovne i pravne poslove.

Februar

1. februar: ovaj dan biće harmoničan zahvaljujući mladom Mesecu u Vodoliji. Na ovaj dan energija se obnavlja i postoji prilika da se razvija u svim oblastima
9. februar: pod uticajem rastućeg meseca u Biku, dobro je vreme za bavljenje finansijskim problemima. Ako se udubite u sebe i svoje ciljeve, moći ćete da postignete uspeh i izbegnete greške.

10. februar: rastući Mesec u Blizancima omogućava da se nosite sa svim preprekama i da slobodno donosite odluke.
17. februar: Uticaj opadajućeg meseca u Devici pogoduje romantičnim vezama ivođenju finansija
22. februar: Ovaj biće pod okriljem opadajućeg meseca u znaku Škorpije. Ovi dani su pogodni za građenje planova i oslobađanje od svega površnog
28. februar: Poslednjim danom ovog meseca dominiraće opadajući Mesec u Vodoliji. Potrudite se da vam ništa ne remeti dobro raspoloženje

Mart

3. mart: rrast Meseca u Ribama omogući će da završite trenutni posao. Pravovremeni odmor može vam pomoći da ostanete aktivni i puni energije kako biste bili spremni za promene.
7, 8. mart: ovim danima će vladati rastući Mesec u Biku. Tokom ovog perioda, intuicija je izoštrena, a zahvaljujući tome ćete lakše rešiti složene probleme.
16. mart: Rast Meseca u Devici pogoduje donošenju odgovornih odluka. Komunikacija sa voljenim osobama doprineće jačanju porodičnih veza.
23. 24. mart: ovih dana opada mesec u sazvežđu Strelca. Vreme je dobro za fizičku aktivnost, putovanja i rešavanje birokratskih pitanja.
29, 30. mart: Mesec će krajem marta biti u Ribama, a to će pogodovati rešavanju starih problema.

April

6, 7. april: rast Meseca u Blizancima je dobro vreme za rešavanje pitanja koja ne zahtevaju istrajnost niti naporan rad.
14. april: Pod uticajem rastućeg Meseca u Devici biće lakše rešavati finansijska pitanja. Energija sazvežđa će vam pomoći da donesete ispravne odluke i da se fokusirate na važne stvari.
18. april: Mesec je u opadanju i u savezu sa sazvežđem Škorpije donosi energiju radosti i oslobođenja. Dan je dobar za planiranje i komunikaciju.
23. april: Opadajuća faza Meseca u savezu sa Vodolijom pogodna je za organizovanje događaja, podučavanje i sprovođenje novih ideja.

Maj

1. maj: Ovog dana ominiraće rastući Mesec u Biku. Energija je povoljna za rešavanje bilo kakvih finansijskih pitanja.
3. maj: ovog dana, pod okriljem rastućeg meseca u Blizancima, energija se povećava, a blagotvorno je usmeriti je na stvari koje ne zahtevaju veliku pažnju. Astrolozi preporučuju da se usmerite na pozitivno kako biste se bez problema nosili sa poteškoćama
5. maj: Jednim od najpovoljnijih dana maja dominiraće rastući mesec u Raku.
10, 11. maj: Rast Meseca u Devici je vreme za donošenje odgovornih odluka, praćenje planova i pronalaženje harmonije.
17. maj: Mesec u opadanju u Strelcu je vreme za putovanja, opuštanje i pronalaženje unutrašnje slobode.
21, 22. maj: najbolje je sticati nova znanja, učiti iz iskustva i praviti planove tokom boravka opadajućeg Meseca u Vodoliji.
27, 28. maj: Mesec je na izlasku iz Bika. Astrolozi preporučuju da posvetite vreme rešavanju finansijskih pitanja i stvaranju udobnosti u vašem domu.
31. maj: ovaje dan je dobar da se posveti zdravlju i vođenju aktivnog načina života. Ovo olakšava Mesec koji raste u Blizancima.

Jun

4, 5. jun: Snažna energija sazvežđa Lava, u kombinaciji sa rastućim Mesecom, pogodna je za uspostavljanje kontakata, povećanje autoriteta i donošenje mudrih odluka.
9. jun: Pod okriljem rastućeg meseca u Vagi, dan će biti pogodan za kreativnost i borbu protiv nedoumica.

13. jun: Izlazak Meseca u Strelcu je uspešan za važne poduhvate i odlučne akcije. Astrolozi preporučuju da budete nezavisni i da ne dozvolite nikome da vam se meša u posao.
15, 16. jun: Mesec u opadanju će dva dana provesti u sazvežđu Jarca. Astrolozi preporučuju rešavanje pitanja vezanih za nekretnine, kao i da posvetite vreme ličnim odnosima.
26, 27. jun: pod uticajem opadajućeg meseca u Blizancima, dobro je baviti se dovršavanjem starih ili ranije napuštenih slučajeva, radom na greškama i revidiranjem planova.
30. jun: rastući Mesec pogoduje otklanjanju grešaka i završavanju projekata koji su u toku.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE