Godišnji horoskop za 2022. obećava značajne promene. Posebno vredan astrološki događaj biće parada šest planeta: Jupiter, Venere, Saturna, Mesec, Neptun i Marsa, koja će se održati 12. juna. S tim u vezi, treba očekivati da će godina biti veoma turbulentna i promenjiva u pogledu dešavanja, a može se dogoditi da se u drugoj polovini godine ponove stvari sa početka godine kako bismo utvrdili neke lekcije ili dovršili nezavršene poslove.

Godišnji horoskop za Ovna, Bika i Blizance pročitajte OVDE.

Ovo vreme zahteva posebnu odlučnost, preuzimanje odgovornosti za svoje postupke. Sada će biti moguće postići uspeh u onim poslovnim projaktima koji su nekada bili nedostižni. Na primer, možete da pokrenete dugotrajni kreativni projekat ili možete dobiti nagrade i pohvale za prethodni trud koji je do sada prolazio neprimećeno.

Sa vrednim Saturnom u Vodoliji cele ove godine, puni ste ideja da učinite svet boljim mestom. Dok pristupate važnim prilikama i posmatrate svet iz logične perspektive, moguće je da ćete uspeti da se povežete sa drugima i pronađete način da promenite svoj i tuđe živote.

OVDE pročitajte godišnji horoskop za Raka, Lava i Devicu!

Revolucionarni Uran je ove godine u pratnji konzervativnog, stabilnog Bika, što donekle usporava tempo, ali s obzirom da je novac glavna oblast stručnosti Bika, možete očekivati da ćete se otvoriti malim prilagođavanjima u načinu na koji upravljate svojim finansijama. Potražite dugoročne prilike za rast sa malo ili nimalo rizika koji bi mogli biti izvan domena onoga što trenutbno radite. Godišnju astro prognozu za Vagu, Škopriju i Strelca pročitajte OVDE.

Ekspanzivni Jupiter provodi vreme u direktnom Ovnu i podstiče vas da prevaziđete sva ograničenja koja su vam na putu u drugoj polovini godine, ali ne pravite nagle promene dok je u sanjivim i emotivnim Ribama od januara do početka maja. Tokom ovog tranzita, do maja imamo šanse da više radimo na ljubavnom i društveom polju nego na karijeri. Moto ove energije jeste da uložite u ono što želite, uložite ljubav, energiju, trud znanje, i možete dobiti više nego što ste očekivali.

Godišnj horoskop za Jarca, Vodoliju i Ribe pročitajte OVDE!

Najznačajniji aspekti u 2022. godini biće sekstil Jupitera i Urana 17. novembra, Konjukcija Jupitera i Neptuna 12. marta, pomračenje Sunca 30. juna, sekstil Jupitera i Plutona 3. maja, pomračenje Meseca 16. maja, pomračenje Sunca 25. novembra i pomračenje Meseca 8. novembra.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa