Godišnji horoskop za 2022. godinu otkriva pta očekuje Raka, Lava i Devicu na polju karijere, ljubavi, novca i zdravlja!

RAK

Rak će biti posebno aktivan u 2022. godini. Ovaj period za Rakove će postati gotovo odlučujući u mnogim sferama života. Generalno, za predstavnike vašeg horoskopskog znaka dolazi niz promena, koji će početi spontano. Sada slušate unutrašnji glas, ne obazirući se na komentare okruženja. Sva kretanja 2022. godine treba da budu u jednom pravcu – samo napred.

Ovo važi za sve, predstavnike znaka, bez izuzetka. Oni koji rade u velikoj kompaniji, početkom 2022. će, hteli ili ne, morati sebi da daju iskren odgovor "Da li sam spreman da i dalje trpim kritike rukovodstva zbog tako niske plate?". Za mnoge od vas od ovog trenutka počinje novi profesionalni život. Za one koji se i dalje plaše da naprave promenu i korak u potrazi za perspektivnijim slobodnim mestom, zvezde preporučuju da započnu borbu svoje mesto pod Suncem. Odgovarajte na kritike, ne dozvolite da vaše sposobnosti i trud ne budu uvažene, borite se za uspeh. Atmosfera 2022. godine voli hrabre ljude i vaši napori će biti cenjeni.

Rakovima koji se bave sopstvenim poslom takođe se ne preporučuje ćutanje kada se suoče sa problemima ili nepravdom. Da bi vas podstakle na aktivnu borbu, zvezde će vam ove godine poslati nekoliko stresnih situacija. Mnogi od vas će morati da dokažu da ste zaista lider sposoban da upravlja timom. Jedini faktor zaustavljanja uspeha biće lenjost, što je u prirodi mnogih predstavnika vašeg znaka. Morate se boriti protiv toga. Godina 2022. je bogata raznim perspektivama, a one se ne mogu propustiti krivicom apatije i tromosti.

Biće šteta ne dobiti baš one nagrade koje bukvalno idu u vaše ruke u ličnom ili porodičnom budžetu. Ne odbijajte zanimljive ponude za zaradu, nemojte se plašiti da prodajete nepotrebne stvari preko Interneta, ne oklevajte da zaradite novac svojim talentom. Sve ovo će pomoći da se pronađu dodatni finansijski izvori preko kojih će sredinom jeseni 2022. mnogi od vas ostvariti značajan uspeh.

Ako ne budete sputani strahom od promena i zabranite sebi lenjost, mnogi Rakovi će u periodu 2022. godine moći da dovedu red u svoje lične poslove. Posao će oduzeti mnogo vremena, ali to ne znači da možete mirno ignorisati ono što se dešava u porodici. Oni koji razmišljaju o razvodu moraće da donesu konačnu odluku. Onim Rakovima koji sanjaju da započnu novu romansu, ali se ne usuđuju da pričaju o simpatiji, zvezde ih savetuju da budu smeliji. Sredinom proleća primetićete povećano interesovanje suprotnog pola. Ovo je najbolje vreme za izgradnju samopoštovanja. Naučite da dostojanstveno prihvatate komplimente i ne odustajte od sastanaka.

Generalno, 2022. godina za Rakove, iako će to biti period pun svih vrsta iznenađenja, neće izazvati stres, nesanicu i razne bolesti povezane sa nervnim sistemom. Promene koje su počele u vašem životu 2022. treba shvatiti kao avanturu koja vodi u novi, zanimljiviji i šareniji život. Ako se istovremeno bavite zdravljem i pravilnom ishranom, uspećete da postignete još mnogo napretka.

Horoskop za Lava pročitajte na sledećoj strani!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.