Numerolozi ističu da svaka godina sa sobom donosi određeno numeričko značenje i simboliku, a smatraju da možete izračunati i svoj kod sudbine i uspeha za 2022. godinu na osnovu datuma rođenja.

Da biste saznali svoj kod sudbine, potrebno je da saberete sve cifre datuma rođenja i da im dodate cifre 2022. Samo treba da zapamtite da su u numerologiji važni samo brojevi od 1 do 9, tako da morate da sabirate brojeve dok ne dobijete jednocifren broj. Na primer, uzmimo datum rođenja 19.04.1995. Sabiramo sve brojeve zajedno sa brojevima godine: 1 + 9 + 0 + 4 + 1 + 9 + 9 + 5 + 2 + 0 + 2 + 2 = 44. 4 + 4 = 8. U ovom slučaju kod sudbine je Osam.

Kada odredite svoj kod sudbine za 2022. godinu, pročitajte značenje i šta vam poručuje:

Jedinica - Osobe koje su dobije broj Jedan ovu godinu treba da provedu okruženi porodicom i prijateljima. Dugogodišnja usamljenost vam sigurno neće dobro doći, pa je bolje da se ne svađate sa onima koje volite i koje cenite. Saradnja i kućni poslovi biće vam od velike koristi ove godine.

Dvojka - ovo je kod sreće za one koji su navikli da sebi postavljaju veoma važne i ozbiljne ciljeve. Numerolozi savetuju da što pažljivije planirate stvari za budućnost. Pokušajte da ne rizikujete previše ove godine, kako sebi ne biste pravili nove probleme. To ne znači da treba da budete zaglavljeni u zoni komfora. Veoma je važno da ostanete mirni i obratite pažljivi na male stvari.

Trojka - Ako ste u proračunima dobili broj 3, onda će 2022. za vas biti mirna. Astrolozi savetuju da se veliki značaj posvetite duhovnoj sferi. Postoje velike šanse da ćete ove godine posebno razumeti svoje prave ciljeve i prioritete. Oni će vam otvoriti oči za ono što se dešava i učiniti vas mudrim.

Četvorka - Broj 4 je simbol jednakosti i harmonije. To znači da će vam 2022. dati mir. Biće to zanimljivo i prijatno vreme za bilo koju oblast života. Numerolozi snažno savetuju da budete otvoreni i iskreni sa ljudima oko vas.

Petica - Ovaj broj sugeriše da možete i čak treba da delujete što odlučnije, ali ne smete zaboraviti na odmor. U 2022. godini trebal bi pažljivije da organizujete stvari. Ne radi se samo o poslu i opuštanju, već i o komunikaciji i privatnosti, kupovini i štednji.

Šestica - Šestica je glavni broj u 2022. godini. Ako dobijete ovaj broj prilikom izračunavanja, to znači da vas očekuje velika sreća. Ovo je vaša godina, vaše vreme. Morate delovati i ne trošiti energiju. Možete značajno napredovati u potrazi za srodnom dušom i novim izvorima prihoda.

Sedmica - Ako vam je suđeno da se susretnete sa nekim poteškoćama na putu 2022. godine, onda će vam Sedmica pomoći da izađete iz problema. Ovo je veoma povoljno vreme za one koji će biti na putu ili u potrazi za smislom života. Sedmica je na vašoj strani i neće vam dozvoliti da oborite lice nadole, već će uzdići vaš pogled prema zvezdama.

Osmica - Broj 8 je materijalni broj. Savršeno se uklapa sa Šesticom koja vlada ove godine. Ovo je vaša šansa da uspete u poslu i finansijama. Pravo je vreme za kupovinu, promenu posla, pokretanje novog biznisa.

Devetka - Ovaj broj završava numerološki niz. Ako ste računjanjem koda sudbine dobili broj 9, 2022. godine morate da se fokusirate na dovršavanje važnih stvari. Ne morate da započnete ništa novo dok se ne pozabavite stvarima iz prošlosti, dugovima i ne ispunite svoja obećanja.

Izvor: Sensa