Jeste li u poslednje vreme počeli da primećujete trostrukebrojeve koje ne možete da ne primetite? Da li više puta dnevno viđate nizove brojeva na registarskim tablicama, znakovima, brojevima na ulici, kada pogledate u sat... Ovi brojevi vam se prikazuju sa važnim razlogom - oni vam prenose značajnu poruku i tu su da vas probude. Jedno od glavnih značenja jeste da na ovaj način sa vama komuniciraju vaši duhovni vodiči i šalju vam poruku - na pravom ste putu.

Ukoliko viđate ove brojeve u trenucima naglih promena, nekih nezgoda ili proživljavate teške trenutke, ne očajavajte. Ovo znači da se raščišćavaju područja života koja više ne služe za vaše najvišedobro. Ako vam se događaju pozitivne promene, na pravom ste putu.

Sada je vreme da se oslobodimo svega što nas je sprečavalo da dosegnemo svoje potencijale. Kada zaglavimo u starim uverenjima, moramo ih prihvatiti, priznati, videti ih onakvima kakvi jesu, dati im LJUBAV i poslati ih dalje – oslobodite ih se i dopustite sebi istinu i ljubav koju zaslužujete. Kada smo otvoreni životu, počinjemo primećivati simbole, brojeve i znakove koji nam prenose poruke. Među njima su i trostruki brojevi. Uz njih su vezane određene poruke i oni su vaše smernice koje vam rasvjetljavaju put prema sebi i svom najvišem biću.

111 – Energetski prolaz vam je otvoren, zbog čega se vaše misli brzo pretvaraju u stvarnost. Pažljivo birajte misli i pazite da se one poklapaju sa vašim željama. Ne trošite energiju na strah kako mu ne biste dali život.

222 – Imajte vere. Sve će biti dobro. Nemojte se brinuti jer će se situacija lepo razviti za sve koji su u nju uključeni.

333 – Povezali ste se sa uzašlim majstorima i oni na mnogim nivoima i bez prestanka deluju u vašu korist. Oni vas vole, vode i štite u svakom trenutku.

444 – U ovom vas trenutku okružuje sjajna energija. Oni vas vole i podržavaju. Imate vrlo snažnu povezanost sa Univerzumom. Nemate se čega bojati – sve je dobro.

555 – Očekuju vas velike promene i transformacije. Imate priliku izaći iz dosadašnjih problema i živeti onako kako zaista zaslužujete.

777 – Čestitke! Pažljivo ste slušali svoje signale Univerzuma i tu ste mudrost preneli u svoja dela. Sada je vreme za nagradu. Vaš uspeh nadahnjuje i pomaže drugima, pa nastavite sa dobrim poslom.

888 – Svemir je obilan i velikodušan, a vi ste naučili kako primiti obilje sa njegovog izvora. Veliko finansijsko obilje je vaše, sada i u budućnosti.

999 – Odličan posao, dušo svetlosti! Svetu je potrebna tvoja divna životna misija. Prihvati svoju svetu misiju bez oklevanja i odlaganja.

Postoje još brojne druge kombinacije brojeva sa kojima se možete susresti i koje vas usmeravaju prema ostvarivanju najvišeg potencijala. Kada ste otvoreni i osvešćeni, viđaćete sve više brojeva i poruka namenjenih vašem unutrašnjem biću, vašem unutrašnjem ja, vašoj duši.

Neka vaše misli budu radost, vaše reči istina, vaša dela ljubav i Univerzum će drage volje ispuniti sve vaše potrebe. To je jednostavno zakon privlačenja!

Izvor: Sensa.story.hr