U našem životu ne postoje slučajnosti, već se sve događa sa određenim planom. Iako nije deo našeg plana, svaka situacija nam se događa sa određenim razlogom. Zašto nam se onda ne dešava susret sa srodnom dušom? Gde je ta prava i iskren aljubav o kojoj maštamo celog života? Ona će se pojaviti u pravo vreme, baš onda kada ste spremni. Prava osoba će se pojaviti pred nama baš u trenutku kada je to suđeno da se desi - ni sekund ranije. Koliko brzo će ona doći u vaš život, to već zavisi od vas, da li ste spremni za takav čaroban sudar energije.

Evo kojih 5 znakova pokazuju da ste spremni da upoznate svoju pravu ljubav:

1. Nezavisna ste osoba

Sa svim možete savršeno da se nosite bez tuđe pomoći. Vama nije potrebna druga osoba kao neko ko vas dopunjuje, vi ste zaista sami srećni. Univerzum nam daje ljubav u najneočekivanijem trenutku, kada je najmanje očekujemo.

2. Potrebna vam je životna lekcija.

Možda ste previše navikli na svoj životni stil, zaglavili ste u nekoj fazi, dugo ste u zoni komfora ili vam možda samo nešto nedostaje. Kada se pomalo izgubite na životnom putu i zalutate dalje od prave misije, dolazi ljubav koja može pomoći da preispitate svoj pogled na život i svet uopšte. To su osobe koje sa svojom ljubavi donose i važnu životnu lekciju i podstiču vas na lični rast.

3. Živite u skladu sa pravo verzijom svog bića

Oslobodili ste se svega što potiskuje i skriva vašu pravu prirodu. Živite pšotpuno sa sobom, u skladu sa unutrašnjim "ja". Ostavljate po strani sve lažne ličnosti, skidate maske i ne interesuje vas odobravanje okruženja. Kada se vaše misli, odluke i stavovi poklapaju sa vašim pravim ja, to je pravo vreme da se prava osoba pojavi kao dokaz vaše spremnosti za zrelu vezu.

4. Naučili ste da volite sebe iskreno i celim svojim srcem

Ovo nije egoizam, već briga i ljubav prema sebi koju je važno osetiti kako biste postali sebi najbolji prijatelj. Ne možete voleti druge ako nemate empatiju i brižan odnos prema vlastitom biću. Više ne priznajete samodestruktivno ponašanje, ne dozvoljavate da vas bilo šta uznemiri ili naruši vaše blagostanje i duševni mir. Postigli ste harmoniju sa sobom, oprostili sebi greške iz prošlosti, definisali svoje granice, potrebe i želje. Sada je pravi trenutak da tu ljubav podelite sa nekim.

5. Postali ste strpljivi

Mirno prihvatate ono što se dešava i više ne pokušavate da utičete na tok događaja. Prestali ste da pokušavate da promenite sebe i ljude oko sebe. Više ne morate da kontrolišete svet oko sebe, jednostavno dozvoljavate da se događaji odvijaju prirodno. Kada naučite da verujete ritmu univerzuma, poslaće vam pravu osobu. Vi ste mirni, uravnoteženi i oslobođeni.

Izvor: Sensa