Sve što želite dogodiće se u pravovreme, baš onda kada i treba da se dogodi.

Ja sam borac i ne prestajem da idem svojim tokom života. Ne verujem u slučajnosti, već verujem da mi Univerzum pomaže svakog dana. Nisam perfekcionista, ali se trudim da se sve razvija na dobar način. Ipak, ne možemo uvek kontrolisati ono što nam se dešava. Ako je nešto suđeno da se dogodi, dogodiće se i uprkos našim naporima da to izbegnemo. Ali zapamtite, sve se događa sa važnim razlogom i često u najtamnijim noćima shvatamo da nas je baš neka negativna situacija podstakla i otvorila put ka dobrim mogućnostima.

Pročitajte još:

Sudbina svakome donosi 3 velike ljubavi: evo kada je suđeno da sretnete onu pravu i najveću

Numerologija otkriva sudbinu: izračunajte šta vam predviđa broj životne staze

Zašto je perfekcionizam loš: četiri načina da budete opušteniji i prirodniji

Nažalost, život je nemoguće planirati detaljno unapred, jer je on jedno nepredvidivo putovanje. Stvari s ečesto događaju onako kako nismo očekivali, ali u tome leži i lepota života, ta slatka neizvesnost i želja da se stalno borimo za svoje snove. To je svrha i misija svakog od nas.

Na primer, možda ste verovali da ste pronašli srodnu dušu, a onda ostajete razočarani. Ali iznenada, prava osoba se pojavljuje u vaš život, na neobičnom mestu, u neobično vreme, baš kada se niste ni nadali da ćete je sresti. i tada postajete sigurni da svoj put ne biste menjali, jer vas je doveo baš tu gde ste sada - u polju bezuslovneljubavi.

Sličan slučaj može nam se dogoditi i u karijeri. Sigurno poznajete onaj osećaj kada naporno radite i dajete sve od sebe, ali rezultati nisu onakvi kakve ste očekivali. Ali onda se vaša karijera potpuno preusmerava u drugom poravcu i vi doživljavate uspeh o kojem niste ni sanjali.

Ne možemo znati šta nas tačno očekuje sutra. Ne možemo biti sigurni kojui put ima manje prepreka i brže vodi do cilja. Ali možemo da verujemo.

Verujte u sebe i u Univerzum. Šta god da se u životu događa, nikada nemojte gubiti veru. Vaše vreme tek dolazi i dobićemo sigurno ono što zaslužujemo. Možda se to neće dogoditi onda kada ste planirali, ali to nije važno, jer će se dogoditi baš kada je najbolje vreme za to.

Rastanak je uvek put ka novim sastancima. Izbledelu ljubav zamneiće ona koja u život donosi puno boja. Mi s emenjamo, život se menja, a i naši planovi se menjaju u svakom satu, od danas do sutra...

Zajedno sa životom idemo napred i ne plašimo se da zakoračimo u svezt neizvednog, jer nas baš tamo možda čeka ona istinska radost.

U životu postoje trenuci dramatičnih promena, ali otvorite se za njih. Pokušajte da prevaziđete strahove i budite strpljivi. Zagrebite po površini - možda se ispod svake loše promene krije bezbroj novih i lepših mogućnosti.

Bez obzira koliko vas život testira, nastavite da budete snažni, koračajte napred stazama života i nikada ne gubite veru u ostvarenje vlastitih snova.

Sve što želimo dogodiće se u svoje vreme - onda kada budemo spremni da to apsolutno prihvatimo i iskoristimo.

Univerzum veruje u vas!

Izvor: Lovesensa