Čini vam se da vam novac stalno klizi iz ruku, da ga nikad nema dovoljno za ono što želite? Ako ostavimo po strani troškove koje svi imamo i možda neumešnost da s novcem raspolažemo na ekonomičan način, postoje 3 mantre koje možete sprovoditi kako biste privukli više novca!

Prvo pravilo

Kada dobijete novac u gotovini, ceo iznos donesite kući. Nemojte ga trošiti usput. Ako tog dana planirate da idete u kupovinu, prethodno ponesite potreban iznos od kuće ili koristite platnu karticu. Novi novac treba da provede noć kod kuće na mestu gde obično držite pare jer se veruje da ima moć da se množi.

Drugo pravilo

Novčanice u novčaniku treba da budu okrenute prema vama u opadajućem redosledu novčane vrednosti. To znači da kada otvorite novčanik, najveći apoeni su najbliže telu, okrenuti prednjom stranom prema vama, a najmanji najdalje.

Treće pravilo

Novac se ne treba držati u svežnjevima sa neparnim brojem novčanica. Veruje se da će se novčanice na taj način posvađati i razići. Svaka mora imati svoj par. Okrugli brojevi tipa 50 takođe nisu dobri ako su u obliku pet novčanica od po 10. U tom slučaju neka ih bude 6 kako bi bio parni broj.

Prema verovanju numerologije svaki broj ima svoju simboliku i značenje, a može biti povezan i sa energijom novca. Pročitajte OVDE koji brojevi privlače novac

 Izvor: Sensa