Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AKO IMATE OVA 3 BROJA U DATUMU ROĐENJA, PRATI VAS POSEBNA SUDBINA: Saznajte da li ste vi autentična i intuitivna osoba!

Šta znači ako imate 11, 22 ili 33 u datumu rođenja - moćni brojevi za koje se veruje da donose snažnu intuiciju i moći!

 Šta znači ako imate 11 22 ili 33 u datumu rođenja_1590833959.jpg Izvor: Shutterstock

Brojevi su svuda oko nas i predstavljaju posebne simbole i signale. Koristimo ih bez razmišljanja u svim sferama života. Pomažu nam u svakodnevnim zadacima tokom našeg života kao što su određivanje vremena ili datuma, do složenijih naučnih jednačina kako bismo razumeli zakone univerzuma.

Pročitajte još

U numerologiji postoje brojevi za koje numerolozi veruju da su izuzetno posebni. Nazivaju ih glavnim brojevima, a to su 11, 22 i 33. Veruje se da su osobe koje imaju neki od njih u svom datumu rođenja obdareni posebnim talentima i moćima koje ih izdvajaju iz mase. Svaka osoba koja poseduje glavni broj ima pojačan osećaj intuicije, potencijale ili skrivene talente.

Evo šta znači ako imate neki od glavnih brojeva u datumu rođenja?

Broj 11 – Stara duša

Glavni broj 11 smatra se najintuitivnijim od svih glavnih brojeva jer predstavlja intuiciju, uvid, vezu sa vašom podsvesti i vašim osećajem . Smatra se da su oni koji poseduju glavni broj 11 u datumu rođenja sposobni da se nose sa stresnim situacijama na miran i opušten način. Ovaj broj se povezuje ljudima koji mogu da pretpostave koji korak treba preuzeti za srećnu budućnost. Imaju tendenciju da budu poštovani, pokazuju empatiju i razumevanje prema drugima, kao i sposobnost da obuju tuđe cipele. Jedan negativan atribut ovog broja je da ako osoba nije koncentrisala svoje napore na određeni cilj, onda postoji rizik od iluzija, zbunjenosti i pogrešnih odluka.

Broj 22 – Graditelj

Naziva se "graditelj" jer ima moć da snove pretvori u stvarnost . Sadrži svu intuiciju i uvide glavnog broja 11, ali sa dodatnom praktičnošću i disciplinom. 22 ima velike planove, sjajne ideje i ogroman potencijal, liderskim veštinama i visokom samopoštovanju i ostvarićete veliki lični uspeh. 22 se povezuje sa velikim misliocima, onima sa ogromnim samopouzdanjem i onima koji uvek ostvaruju svoj potencijal. Osobe koje imaju 22 na svojim listama imaju tendenciju da budu u stanju da ostvare snove, pretvarajući svoje ciljeve u životu u ostvarenje na veoma brz način.

Saznajte i...

Broj 33 – Glavni učitelj (primer 3.3, 13.3., 23.3...)

Verovatno najuticajniji od svih brojeva je 33 koji je takođe poznat kao učitelj. Najmoćniji je zato što broj 33 takođe sadrži 11 i 22 i samim tim nadograđuje ova dva druga broja na najviši nivo. Nema lične ambicije, umesto toga, oni žele da donesu duhovno uzdizanje celog čovečanstva. 33 povezuje se sa potpunom predanošću, retkom mudrošću i razumevanjem bez komunikacije. Tipični 33 će se koncentrisati na humanitarna pitanja i potpuno se posvetiti. Oni koji imaju 33 biće izuzetno obrazovani, ali i veoma emotivni. Negativne osobine uključuju emocionalnu neravnotežu i sklonost da zaborave na svoje potrebe.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj