Mesečna numerološka prognoza za decembar 2021. godine otkriva jedan čaroban period tokom kojeg ćemo najviše raditi u odnosu sa drugima. Moguće je da će neke veze uspeti da se popenju na viši nivo. Numerolozi predviđaju rešavanje sporova i potrebe za promenom. Oni koji ostanu zarobljeni u zoni komfora i opiru se magiji promena koja sledi svakome, propustiće važne prilike. Na poslu treba biti uravnotežen, paziti na komunikaciju pronaći izvor pozitivne energije. Prepuštanje stvarima koje volite doneće vam sreću.

Kako biste pročitali mesečnu numerologiju za decembar, potrebno je prvo da izračunate svoj lični broj na osnovu datuma rođenja. To ćete uraditi tako što ćete sve brojeve u datumu svog rođenja sabrati i svesti na jednocifren broj. Ako ste rođeni: 27.6.2021. godine - 6 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41 Zatim saberite ponovo dok ne dođete do jedne cifre - 4 + 1 = 5 U ovom slučaju lični broj je Petica.

Izačunajte svoj lični broj i u galeriji ispod pročitajte mesečnu numerologiju za decembar 2021. godine!

Sensa / Canva MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA DECEMBAR 2021. GODINE

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa