Kineski horoskop kombinuje vekove istočnjačke mudrosti i modernog znanja. Decembar će biti u znaku Pacova pa će ovaj horoskopski znak biti odgovoran za komunikaciju i odnose sa prijateljima, kao i za neke nepromišljene I ishitrene odluka. Ako ne znate koji ste znak u kineskom horokospu, to možete saznati OVDE.

Pacov
Tokom decembra biće vam lako da definišete svoje ciljeve i ono što želite od života. Pronađite vremena I prostora da se osamite kako biste zavirili duboko u sebe. Samoća će vam dati mudrost. Mogući su problemi sa dokumentima.

Bivo
Tokom ovog meseca očekuje vas dosta prijatnih druženja s rođacima i prijateljima. Uživajte u zajedničkom vremenu jer ćete se kasnije viđati mnogo ređe. Na poslu ćete imati dosta prilika da se istaknete dobrim idejama i vrednim radom.

Tigar
Poslednji mesec u godini doneće vam i uspeh i neuspeh i sve će zavisiti samo od vas. Ako vam se ukaže prilika za putovanje, obavezno iskoristite šansu kako biste prikupili pozitivnu energiju. Povedite računa o zdravlju, moguće su tegobe.

Zec
Nedostajaće vam energije, čak i za svakodnevne stvari koje treba da uradite. Nemojte se siliti niti prekorevati, već radite najbolje što možete. Predstavnici znaka koji su u braku ili stabilnoj vezi mogu doći u sukob s partnerom i decom.

Zmaj
U decembru predstavnici ovog znaka imaće nesporazum sa prijateljima ili kolegama. Ne pokušavajte nešto da dokažete, pustite neka vreme pokaže ko je u pravu. U ovom periodu nemojte se oslanjati na svoju intuiciju – ona će vas izneveriti.

Zmija
Sada je pravo vreme da sprovedete u delo sve svoje ideje i planove. Ne odlažite posao za kasnije i ne budite lenji. Možete postići sve što želite, ali vam nedostaje samopouzdanje.

Konj
Morate naučiti razliku između hrabrosti i nepotrebnog rizika. Ne pokušavajte ništa opasno. Uzdržite se od prekomernog trošenja novca kako ne biste zapali u dugove. Takođe, ne pokušavajte da date savet u oblasti koju ne razumete – ispašćete glupi.

Koza
Decembar vam donosi veoma prijatno poznanstvo. To može biti dobar poslovni saradnik ili novi prijatelj. A usamljeni predstavnici znaka imaju dobre šanse da pronađu ljubav svog života. Krajem meseca očekuju vas brige i neprijatne obaveze.

Majmun
Predstavnici ovog znaka dobiće pohvale i poštovanje koje zaslužuju. Karma će vam u potpunosti uzvratiti pravdom. Bićete odgovorni za sva svoja dobra, ali i loša dela. Sredinom meseca mogući su problemi sa novcem.

Petao
Bićete previše sigurni u sebe, ne slušajući mudre savete drugih. Pokušajte da se spustite na zemlju, priznajte svoje greške i ne težite nedostižnim ciljevima. Budite pažljivi u komunikaciji, u decembru možete jako uvrediti voljenu osobu.

Pas
Predstavnici ovog znaka moraju biti strpljivi i uravnoteženi. Možete uraditi nešto nepromišljeno zbog čega ćete kasnije zažaliti. Moguće je pogoršanje odnosa sa roditeljima. Ali zdravlje će vas služiti odlično.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

 Izvor: Sensa