Godišnji horoskop otkriva šta na polju ljubavi u 2022. očekuje Lava, Devicu, Vagu i Škorpiju!

LAV

Lavovi 2022. godine biće zaista zaštićeni kada je reč o ljubavi. Zvezde će ljubavni aspekt života Lava uzeti pod svoju potpunu kontrolu, tako da će se mnoge lepe stavri dogoditi neočekivano. Lavovi će u narednim mesecima zaboraviti na svoju uobičajenu tendenciju da im baš sve bude na vidiku. Bićete povezani sa sobom, otkrićete razloge za nezadovoljstvo i znati na koji način da promenite situaciju. Imaćete bogat socijalan život koji vam može doneti razna poznanstva.

Žena Lav 2022.

Lavice koje su u vezi ili braku eleće više vremena da provedu u domu, sređuju sebe, uređuju dom i više vremena provode sa članovima porodice. Društveni život će vas najmanje od svega zanimati, pa će čak i vaši nalozi na društvenim mrežama u nekom trenutku početi da izgledaju napušteno. Od partnera dobijate savršenu podršku u svemu što radite. ovo je godina kada se veze obnavljaju, jača se bliskost, povezujemo se na nekom dubljem nivou. Slobodne Lavice čekaju potpun o drugačije aktivnosti. Moguća su poznanstva, kontakti, druženje flert. Ipak, nije sigurno da li ćete u ovoj vezi zapopčeti neku novu i ozbiljnu vezu. svakkao ćete uživati u novom krugu ljudi, puštate da stvari idu svojim tokom, a to vas može iznenaditi u pravo vreme.

Muškarac Lav 2022.

Zauzeti muškarci lavovi takođe će uživati u porodici, podršci partnera. U 2022. godini ćete naći sve što vam je potrebno za potpunu sreću: briga, razumevanje, ljubav, inspiracija. Postoji šansa zajedničkih ideja koje ćete realizovati sa svojom strašću. Moguće je da ćete početi da se bavite porodičnom bliznisom, sportom ili kreativnošću. U svakom slučaju, proces će biti produktivan i dodatno će ojačati partnerske i porodične veze. Usamljeni Lavovi fokusiraju s ena ljubav u virtualnom svetu. Moguće je da ćete nekoga upoznati preko društvenih mreža, ali je moguće da se dopuisivanje pretvori u lepo i romantično poznanstvo. Moguće je da će ovaj odnos nepovoljno uticati na vaše poslovne obaveze, zaboravićete na svakodnevnicu i sve što ona od vas zahteva. Pazite kome poklanjate srce.

DEVICA

Za Device će 2022. godina na polju ljubavnih odnosa biti prilično svetla. Zahvaljujući astrološkoj situaciji godine, u vašoj prirodi će se pojaviti blagi avanturizam. Ova novina vas podstaći da tražite nove oblike komunikacije. Kako će se to manifestovati? Počećete aktivnije da flertujete, češće prelazite uobičajenu ulogu, možda čak i osvojite titulu osobe koja slama srca. Za vas će to biti samo igra koja će dobro uticati na smaopouzdanje, ali ne zaboravite da se sve vraća.

Žena Devica 2022.

Zauzete Device zračiće u 2022. godini sjajnim šarmom, harizmom i neverovatnom energijom. Prijaće vma pažnja drugih, a imate i sjajan smisao za humor. To će biti vaša igra, a iako nećete izneveriti partnera, mogući su talasi ljubomore. Pazite koje grnaice prelazite, a turbulencije sa partnerom možete rešiti komunikacijom. Sjajno je to što kraj godine ponovo donosi sklad, ali važno je da budete iskrnei i radite na poverenju. Ovaj savet se donekle odnosi i na žene Device koje su usamljene. Uživaćete u flertu, ali izbegavajte zauzete osobe ili one koji nemaju ozbiljne namere prema vama. Svoje srce dajte samo osobi koja je dostojna njegove lepote.

Muškarac Devica 2022.

Muškarcima Devicama koji imaju životnog partnera savetuje se da u 2022. učine sve kako bi u porodičnom ognjištu bilo toplo, svetlo i udobno. Ovaj savet treba shvatiti i figurativno i doslovno. Vodite računa o svom svakodnevnom životu, osvežite svoj dom, trudite se da unapredite odnos sa voljenom osobom. Što se bliski članovi porodice osećaju prijatnije, i vaša sreća će rasti. Pokušajte da svoje slobodno vreme provedete u društvu voljenih. Muškarcima Devicama koji sanjaju da upoznaju ljubav, 2022. godine nije preporučljivo eksperimentisati sa osećanjima, a štaviše, nemoguće je žonglirati srcima onih koji su zaljubljeni u vas. Ne igrajte se sa tuđim osećanjima, ako vam se neko ne dopada, onda to otvoreno i recite.