OVAN

Mnogi Ovnovi će 2022. godine započeti reforme vezane za sferu ljubavnih odnosa. Moguće je da ćete stvari koje vas nezadovoljavaju u ovom polju života, brzo pokušati da promenite. Horoskop u 2022. godini će podstaći promene, koje vam neće dozvoliti da se zadovoljite sitnim stvarima Svako pitanje u koje nije bilo izvesnosti do 2022. godine, kao i sve što nije dovedeno do savršenstva, postaće predmet pomne pažnje predstavnika vašeg znaka.

Žena Ovan u 2022.

Dakle, žene Ovnovi će 2022. želeti da poboljšaju neke stvari u svojoj trenutnoj vezi. Ostaje samo da saosećate sa svojim partnerom ako iz nekog razloga odbije da odgovori na pitanja koja postavljate. Preporučljivo je izbegavanje konflikta. Pokušajte da probudite strasti sa početka veze. To će vam pomoći da brzo postignete jasnoću o svakom pitanju. Generalno, sfera osećanja 2022. godine biće potpuno pod vašom kontrolom, što znači da ćete moći u njoj sve da dovedete red. To važi i za žene Ovnove koje traže ljubav. Otprilike sredinom 2022. konačno ćete odlučiti da se više posvetite sebi, radite na samopouzdanju, pa tako i jačate samopouzdanje. Ova veza će se brzo razvijati i velika je verovatnoća da ćete 2022. provesti uživajući u novoj romansi koja neće biti prolazna..

Muškarac Ovan u 2022.

Biće uobičajeno da muškarci Ovnovi koji su vezani brakom zahtevaju previše od svojih srodnih duša početkom 2022. Ovo se ne odnosi samo na svakodnevne životne obaveze, već i pokazivanje osećanja. Moguće je da će vaš odnos zahtevati promenu, a svaki izlazak iz zone komfora može poboljšati strast i bliskost. Oko kraja godine očekuje se situacija u kojoj će se druga polovina prema vama ponašati sa rezervom. Važno je da otvoreno razgovarate o svemu što vas muči. Kada zajendo dođete do rešenja i podržite jedno drugo, to je najveća manifestacija ljubavi. Ovnovima koji još nemaju drugu polovinu, savetuje se strpljenje. U 2022. biće mnogo prilika da započnete kratku, ali blistavu romansu. Ne plašite se da otvorite svoje srce. Pokušajte da ne propustite trenutak i učinite sve što je u vašoj moći da bar razmenite kontakte.

BIK

Biku 2022. godine na polju ljubavnih odnosa ne preti opasnost od iznenađenja. Stabilnost u ovom aspektu neće ometi ni trend iz 2022. godine koji teži promenama i avanturizmu. Dragi Bikovi, stvari se menjaju nabolje. Oni koji dobrovoljno žele da se promene, zvezde im poručuju da se posvete pozitivnoj transformaciji. Svima ostalima koji razmišljaju konzervativnije biće dozvoljeno da žive po utvrđenim pravilima.

Žena Bik 2022

Zauzete žene Bikovi uživaće u odnosu sa porodicom i toplini doma. Sredinom leta 2022. vaš partner će napraviti veliki gest, koji će još jednom dokazati iskrenost njegovih osećanja i zahvalnost za vreme koje ste proveli jedno uz drugo. Ovo će biti dokaz ljubavi iz čistog srca. U bliskoj budućnosti za vas neće biti ozbiljnih pretnji. U vezama vlada apsolutna sreća. Žene Bikovi koje još nisu upoznale srodnu dušu ili su nedavno prekinule neki odnos, ne moraju da se žale. Očekuje ih period pun zavođenja, pažnje, šarma. Moguće je da će se neke stavri iz mašte pretvoriti u stvarnost i dati vam do znanja da možete ono što želite. Prija vam da budete u centru pažnje.

Muškarac Bik 2022

Muškarca Bika koji je u vezi ili braku očekuje mir u ljubavnim odnosima. Najviše sreće imaće oni koji imaju partnera u istom znaku. Sve će biti stabilno i prosperitetno, ali ćete ponekad morati da usmerite ono što se dešava u smeru ka harmoniji. Postojaće neke manje situacije koje ćete morati da rešite. Pokušajte da izbegnete ljubomoru. Za muškarce Bikove koji još nemaju drugu polovinu, u 2022. godini nije preporučljivo da pokazuju preteranu skromnost i stidljivost. Zvezde će pokušati da uzburkaju vaš ljubavni život zanimljivom romansom, koja će, najverovatnije, početi na odmoru. Moguće je da će to biti neko nepoznat ko će vam na prvi pogled ukrasti srce. Iako će ovo na početku izgledati kao prolazna romansa, samo od vas zavisi da li će imati budućnost. Budite iskreni.