Za neke je 2021. godina bil apčuna srećnik okolnosti, ali neki su imali prilično dota izazova. Kako bilo, 2021. je skoro gotova i treba je ispratitei sa pozitivnim vibracijama kako bi 2022. bila još bolja. Seksualna energija nije samo fokusirana na vođenje ljubavi, ona je u nama, pokreće nas, povezena je sa našom kreativnosti, inspiriše nas. U 2022. godini mnogi parovi mogu probuditi romantične varnice, dok će neki odlučiti da istražuju na polju seksualnosti. Najvažnije je da imate zdravu ljubav prema sebi i svom telu, da razvijatete to poštovanje koje će poboljšati vaše samopouzdanje i sreću.

U 2022. godini može da vas očekuje specifičan seksualni život - saznajte šta godišnji horoskop za 2022. predviđa:

OVAN

Najviše energije i sreće možete imati između maja i oktobra. Jupiter će se nakratko preseliti u vaš znak i ovaj aspekt vam daje prednost. Za to vreme zaista možete da otvorite svoje seksualne potencijale. Vaš vladar Mars tada prelazi u vazdušnog Blizanca u oktobru i kreće se retrogradno, što može značiti da ćete za to vreme malo usporiti. Međutim, do jeseni ćete lako odvojiti vreme da razvijete svoj seksualni život na novi nivo.

BIK

Venera će se kretati retrogradno početkom godine. Možda ovo neće biti vreme da usamljeni Bikovi nađu novog partnera. Ipak, ovo je definitivno vreme kada možete temeljno da preispitate šta zaista želite od veze i seksualnog života. Početkom godine možete doći do dubljih uvida u vezi sa svojom seksualnošću. Mnogo je stvari skrivenih u podsvesti. Zaronite dublje i biće vam lakše da se otvorite za pozitivne promene u polju seksualnosti.

BLIZANCI

Prva polovina godine može biti malo sporija za vaš izuzetno razigran i živahan ukus. 22. juna Venera ulazi u vaš znak, što će u vaš seksualni život uneti više energije, strasti i ljubavi. Na jesen, međutim, zahvaljujući retrogradnom Marsu u Blizancima, imaćete priliku da razmislite i razvijete dublje uvide u sopstvenu seksualnost i seksualnu energiju uopšte.

RAK

2022. godina donosi dobru energiju u vaše polje seksualnosti. Provešćete dosta vremena sa sobom i učenjem zanimljivih veština, što naravno utiče i na vašu percepciju seksualnosti, koja neće biti dosadna. Međutim, za vas najbolji meseci na polju ljubavi i seksualnosti mogu biti tokom leta, posebno u julu i avgustu.

LAV

Proleće 2022. godine biće vaše vreme! Tačnije, od 6. marta pa nadalje, pošto će tada Mars zagrejati vaše partnersko područje, a za nekoliko nedelja će se pojaviti i Venera. Zato nemojte biti iznenađeni povećanim seksualnim nagonom. Iskoristite svoju vatru i strast - pustite da vaša seksualna energija gori kao Sunce!

DEVICA

Ovaj zemljani znak će moći da dožive preporod u svom seksualnom životu odmah posle nove godine i do maja meseca. Ovo je vreme kada ćete moći da procvetate u seksualnom carstvu. U njega možete uneti više zabave i svetle energije, što će se blagotvorno odraziti na ceo vaš partnerski život. Takođe možete postaviti neke specifične ciljeve u oblasti seksualnosti, jer vam planovi obično pomažu da se razvijete.