Zašto su neke žene seksepilinije od drugih? Tajna nije u fizičkom izgledu, već u unutrašnjem stanju osobe. Da li ste znali da jendostavnim promenama i ritualima možete učiniti da se osećate seksepilno u bilo kojem delu dana. Evo nekoliko saveta koji će pozitivno uticati na samopouzdanje i pomoći da se osećate privlačnije:

1. Jutarnji ples

Bez obzira kakve su vaše plesne sposobnosti, plesanje je sjajno za zdravlje, energiju, psihu i dobar osećaj. Uključite dobru muziku ili svoju omiljenu pesmu i zaplešite. Ne morate plesati sami, možete pozvati partnera, prijateljice, decu... Pokazalo se da ples pomaže u smanjenju depresije, anksioznosti i stresa, povećava samopoštovanje, džanje tela i poboljšava opšte blagostanje.

2. Budite spontani

Tako je lako uroniti u rutinu svakodnevnog života. Buđenje, doručak, odlazak na posao, povratak kući, provera e -pošte, večera, stavljanje dece u krevet. Kada žena zaglavi u tako zastrašujućoj rutini, može joj biti teško da se oseća seksi. Pokušajte da budete spontani, da nekad razbijete rutoinu i uradite nešto novo i nepredviđeno. Umesto da posle posla odjurite kući, idite u bioskop ili izađite u provod, na primer. Uvedite neku novu naviku, razboijte monotoniju i osećatećete se bolje i privlačnije.

3. Vežbajte ljubav prema sebi

Morate razmišljati o sebi i svojim potrebama, posebno kada je u pitanju jedan od onih neprijatnih dana kada se žena oseća preopterećeno. Neophodno je vežbati prihvatanje i ljubav prema sebi - baš takvi kakvi jeste. Naravno, ovo je čitav proces i nije jednostavan i ne događa se preko noći. Ali što više budete radili a zdravom i dobrom odnosu prema sebi, to ćete više razvijati i seksualnost.

4. Ne pretvarajte se da ste neko drugi - budite svoji!

Ne oponašajte stil oblačenja, komunikaciju i postupke drugih ljudi. Sve što prisvojite od drugih veštački i nema veze sa vašom pravom prirodom, samo donosi negativne rezultate. Najprivlačnije i najseksepilnije osećaćete se kada ste potpuno svoji i kada se dobro osećate u svojoj koži. Razvijajte svoju pravu prirodu, stil, svoju komunikaciju. Najprivlačniji ste kada zračite svojom autentičnošću.

Izvor: Sensa