Kada dođe do ljubavnehemije, ona je toliko jaka da ta osećanja ne možete lako iskontrolisati i ograničiti. Romantična hemija se osećaa, često je neobjašnjiva jer predstavlja igru hormona i emocija, ali znate kada je prisutna. Uglavnom se hemija rađa između dve osobe koje imaju zajednička interesovanja, slične poiglede na život, vrednosti i uverenja. Najčešće se hemija vidi u očima, a evo koja 3 znaka nepogrešivo na nju ukazuju i na to da se nekome dopadate:

1. Osmeh koji ne može da se sakrije

Osmeh će ga odati. Osoba koja oseća romantične varnice dok razgovara sa vama uglavnom će imati blaženi osmeh na licu. Čak iako pokušava da ga sakrije, to mu teško polazi za rukom. Taj osmeh ukazuje na osećaj unutrašnjeg zadovoljstva koje oseća kada ste zajedno. Ako primetite često tokom razgovora smešak na licu osobe koja vam se dopada, sasvim je moguće da su osećanja obostrana.

2. Trudi se da vas dodirne

Ako osoba stavlja svoju ruku na vašu, želi da vas zagrli, da vam bude bliže, pomazi vas po kosi ili slučajno dodirne ruku tokom šetnje, moguće je da želi sa vama bliži odnos. Hemija podstiče dve duše da se zbliže i da se njihove energije ukrste, zbog toga pojačava želju za dodirom.

3. Gleda vas u oči dok razgovarate

Oči su ogledalo duše, a kada posmatrate oči osobe koja vam se dopada pojaviće se romantične varnice, iskre koje često nazivamo "leptirići u stomaku." Ako primećujete da je osoba tokom razgovora više fokusira pogled na vaše oči, moguće je da gaji određene simpatije i da je zavladala ljubavnahemija.

Izvor: Sensa