Fengšui je moćan alat za privlačenje energije, a određenim promenama u svom domu moižete ubrzati potragu za srodnomdušom i ljubavi.

Prve dve najvažnije stvari za privlačenje srodne duše, i na psihološkom i na nivou zakona privlačenja:

1. Jasno postavite svoju nameru i ono što želite od ljubavi
2. Razmislite - da li ste spšremni da prihvatite pravu ljubav u svoj život

Pročitajte još:

U svakoj kući postoje ove FENG ŠUI greške: evo kako da ih brzo popravite i privučete dobru energiju

FENG ŠUI UPOZORENJE: Ako ovo imate u svojoj kući, privlačite finansijske probleme, bolesti i lošu sreću

FENG ŠUI - KAKO U DOM PRIVUĆI BOLJU ZAŠTITU I SREĆU: Evo šta treba staviti ispred ulaznih vrata

Predlažemo vam fengšuismernica za uređenje doma koje privlači ljubav:

1. Unesite ružičaste nijanse u svoj dom

Ružičasta nijasna je asocijacija na nežnost i čistu ljubav, pa feng šui stručnjaci preporuluju da imate predmete, detalje ili zidove u ovoj boji.

2. Moć crevene

Sličnu moć kao ljubičasta ima i crvena boja. Međutim, važno je da je pametno iskoristite u prostoru. unesite u dom samo detalje u crvenoj kako biste razbili montoniju, jer previše crvene asocira na agresiju i upozorenje.

3. Nemeštaj u paru

Umesto jedne stolice ili dve stolice jedna prekoputa druge, stavite dve stolice jedna do druge ili dve slike jednu blizu druge na zidu. Uparen nameštaj i predmeti privlače energiju dobrih partnerskih odnosa.

4. Komfor u spavaćoj sobi

Deo doma koji je najvažniji za privlačenje dobre energije u ljubavi je spavaća soba. Očistit je i osvežite prijatnim mirisima uz pomoć sveća i eteričnih ulja. Redovno provetravajte sobu i iz nje izbacite spiskove nezavršenih obaveza. Umeswto toga, unesite jastuke, predmete koji vam prijaju i boje poput pastelnih.

PageBreak

FENG ŠUI - Kako da privučete srodnu dušu: Male promene u kući donose energiju ljubavi
Foto: Shutterstock feng-sui-kako-da-privucete-ljubav-srodna-dusa-kuca3

5. Ormani

Izbacite iz ormana stavri koje vam nisu potrebne i oslobodite prostor za nove stavri. To će značiti da se otvarate u životu za nove prilike i mogučnosti.

6. Položaj kreveta

Postavite svoj krevet tako da uzglavlje bude na zidu, a da krevet bude okrenut tako da gleda na ulazna vrata. Na ovaj način videćete ko ulazi u vašu sobu i manje ćete se osetiti ranjivo. Veruje se da ovako privlačite samopouzdanje u ljuabvi.

7. Stvari koje treba baciti

Izbacite iz doma sve predmete koji vas podsećaju na prošlost, na primer stare poklone od bivšeg partnera i stvari koje vas podsećaju na vaša loša iskustva. Ovo prihvatite kao vid emocionalnog čišćenja.

8. Cveće

Unesite sveže cveče u svoj dom, jer osim što pročišćava vazduh ono dobro utiče na mentalno stanje i privlači pozitivnu či energiju. Unošenjem novog ui s

9. Element vatre u kuće

Vatra simbolizuje ljubav i toplotu, čini da se osećamo prijatno. Zapalite sveće u domu, meditirajte i privucite toplu i dragocenu energiju ljubavi.

10. Ne mešajte posao i ljubav

Radni prostor izmestite iz spavaće sobe i potpuno ih razdvojte. Ukoliko radite u malom stanu i morate radni sto da držite u spavaćoj sobi, onda ga određenim predmetima i pregradama izolujte koliko je moguće.

Izvor: Lovesensa