Astrolozi predviđaju da će 2022. godina biti u znaku Vodenog Tigra - mnogi će moći da naprave krupne korake u karijeri, ostvare ambicije i podstaknu profesionalni razvoj. Ako želite da budete srećni, važno je da se ne plašite promena, već da ih prihvatite i u skladu sa njima se razvijate. Prema navodima astrologa 2022. definitivno neće biti mirna, već puna turbulencija i izmena, ali ako otvorite svoj um i srce za nove stvari - sve može postati magično!

Evo koja 3 horoskopska znaka će se najviše promeniti u 2022. godini - okrenuće novu stranicu u životu:

Vaga (24. septembar - 23. oktobar)

Vage koje su fokusirane na karijeru i razvoj biznisa dobiće neverovatno dobru ponudu koja će zahtevati malo rizika sa njihove strane. Ova ponuda može značajno unaprediti vaše veštine, pojačati profesionalni razvoj i doneti materijalno blagostanje. Sjajan je period života za investicije i uspon na lestvici karijere. Ne osvrćite se u prošlost, osim da učite na greškama, i ne slušajte ljude kod kojih se primećuje zavist. Zvezde su na vašoj strani.

Jarac (23. decembar - 20. januar)

Jarčevi će već na početku godine uspeti da završe dugo odlagane poslova, sastanake, razgovore u kojima će otkriti istinu i pokrenuče nova iskustava. U 2022. godini imaće snažnu energiju koju će lako oslobađati, a to će im naročito pomoći u želji za stvaranjem. Već u martu i aprilu Jarčevi mogu da upoznaju zanimljivu osobu sa kojom će ljubav već na samom početku biti više od strasti. Ovaj odnos može slutiti na romansu koju vredi razvijati.

Ribe (20. februar - 20. mart)

Ribe mogu neočekivano da promene mesto stanovanja, a to neće biti selidba unutar grada, najverovatnije ćete otići na neko dugo putovanje ili ćete čak razmišljati o preseljenju u inostranstvo. Moguće je da ćete uz mesto stanovanja promeniti i posao, ali i krug bliskih kontakata. Vodeni tigar će pomoći Ribama da pronađu ravnotežu u materijalnoj sferi. U 2022. godini očekuje vas značajno poboljšanje finansijske situacije.

Izvor: Sensa