Planete i zvezde će ove nedelje biti stabilne i u povoljnom položaju, ali to ne znači da treba totalno da se opustite. Pred Novu godinu nam obično ponestane energije, iscrpimo se tokom decembra i pripreme za praznike, ali dobra vest je da nas čekaju lepe stvari. Evo šta predviđaju astrolozi za nedelju od 20. do 26. decembra 2021. godine

Ovan

Tokom ove nedelje bićete uspešni u kreativnom i intelektualnom radu. Astrolozi primećuju povećanu aktivnost zvezda i planeta, tako da ćete moći da se oslobodite glavnih nevolja i sprečite nove probleme. Ove nedelje izbegavajte tamne boje u odevanju, opredelite se za nešto živahno što će vas učitniti privlačnijima.

Bik

Tokom ovog perioda dobro je fokusirati se na planiranje budućnosti, ali I na sve ono što je važno u sadašnjem trenutku. Probajte da se oslobodite stega prošlosti koje vas vuku na dno. U slobodno vreme, astrolozi pozivaju prelepe Bikove da obavljaju najvažnije kućne poslove. Oni će pomoći da se odvrate od briga.

Blizanci

Desi vam se da zaboravite da sreća nije samo u novcu. Sreća je mnogo toga više što možete da otkrijete. Tokom ove nedelje posvetite se duhovnosti, analizirajte svoj život I pokušajte da pronađete dodatnu motivaciju pred početak nove godine. Najbolje je da odvojite vreme kada donosite važne odluke. Ovo se posebno odnosi na nova poznanstva.

Rak

Tokom ove nedelje budite oprezniji i pratite znakove pored puta. Možda će se pojaviti neki novi obožavatelj. Prvo morate pokušati da bolje upoznate osobu, a tek onda da donosite zaključke. Uticaj planeta će vam izoštriti intuiciju pa se u pitanjima ljubavi i finansija možete slobodno osloniti na unutrašnji glas.

Lav

Ova nedelja je idealna za sticanje novih znanja i iskustava. Da vitalna energija ne bi prestala u ovom ključnom trenutku, budite što više za ljudima čije vam društvo prija, a slobodno se prepustite aktivnostima koje volite- kupovini, masaži, dobrim knjigama i filmovima... Samo vodite računa da ne trošite više novca nego što realno imate!

Devica

Tokom ove nedelje fokusirajte se na rad i sređivanje kuće, naročito na čišćenje kuće od negativne energije kako bi ona bila prijatno mesto za odmor i oporavak od stresa. Device su poznate kao nepristupačne, ali vas ove nedelje astrolozi savetuju da budete otvoreniji za nova poznanstva.

Vaga

Sredinom nedelje mogu se pojaviti negativne misli kao i loši snovi. Sada nije pravo vreme za introspekciju. Ne dozvolite da vas negativne emocije obuzmu. Provodite što više vremena sa dragim ljudima kako biste popravili raspoloženje. Možete se počastiti nekim lepim malim poklonima. Krećite se što više na svežem vazduhu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE