Horoskop za vikend od 17. do 20. decembra 2021. godine!

Ovan

Pun Mesec u Blizancima osvetljava vašu komunikaciju, vezu i društveni sektor, pa po;nite d a[irite poyitivan duh praynika. Drugi veliki tranzit koji u velikoj meri utiče na vas je Hiron, ranjeni iscelitelj, u vašem znaku i u vašoj prvoj kući sebe, dok ide direktno u nedelju ujutru. Lični problemi i izazovi koji su se činili nepremostivima sada dobijaju zeleno svetlo za snažno isceljenje.

Bik

Pun Mesec u Blizancima osvetljava prosperitet u vašoj natalnoj karti i vaše osnovne vrednosti, tako da možete lako da vidite i uskladite svoj um i srce. Mesec u trigonu dobroćudnog Jupitera u vašoj desetoj kući uspeha u subotu; vrlo lako možete dobiti profesionalnu blagodat koja će vam unaprediti karijeru.

Blizanci

Pun Mesec u Blizancima osvetljava vašu prvu kuću ličnosti, zato budite spremni da budete u centru pažnje. Vaše samopouzdanje i osećaj za sebe dobijaju podsticaj, a vi ćete pronaći rešenje za kamen spoticanja sa kojim ste se borili dok Hiron ide direktno. Mesec u Raku u nedelju osvetljava vaš odnos sa novcem i pomaže vam da upravljate svojim finansijama na odgovoran način.

Rak

Vaši snovi su iznutra osvetljeni punim Mesecom u Blizanacima u vašoj mističnoj dvanaestoj kući. Poželećete da zapišete svoje snove u svoj dnevnik ovog vikenda, jer će oni verovatno imati moćne smernice. U nedelju, Mesec prelazi u vaš znak, aktivirajući vašu prvu kuću. Izazov u ​​karijeri može konačno početi da se razjašnjava dok Hiron ide direktno u vašu desetu kuću uspeha.

Lav

Pun Mesec u Blizancima vas poziva da proslavite sa svojim prijateljima dok osvetljava vašu jedanaestu kuću slobode i druženja. Budite pažljivi u subotu uveče i štedite svoju energiju. Uživajte u sreći koju stvara vaša vladajuća planeta, Sunce, u trigonu sa Jupiterom u nedelju.

Devica

Pun Mesec u Blizancima obasjava vaš profesionalni život, čineći vidljivim sve što funkcioniše i sve što nije. Kako se Nova godina približava, možda je vreme da se iscrtate novi plan karijere. Pun Mesec je naspram Sunca u Strelcu u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, tako da ćete svakako želeti da uzmete u obzir njihove potrebe i želje dok gledate u budućnost.