Pun Mesec u znaku Blizanaca od 19. decembra uticaće na naš dom, ljubavn eodnose i fokus u naredne dve nedelje. Ukoliko se ne potrudimo da uspostavimo mir i balans, ova energija se može nepovoljno odraziti na komunikaciju - može uzrokovati krizu i sukobe. Dobra strana ovog aspekta jeste to što pojačava intuiciju i emocionalnu snagu, pa nam podsvets ukazuje kako da ponovo pronađemo harmoniju u odnosima.

Pored turbulencija, ishitrenih odluka i impulsivnih emocija, pun Mesec biće u trigonu sa Jupiterom, što nam može doneti sreću i ublažiti nepovoljan uticaj lunarne energije. Ovo je aspekt blagostanja i obilja koji podstiče na materijalni i duhovni rast. Možemo steći iskustva nakon kojih ćemo postati bogatiji i mudriji. U spoju sa Venerom, pun Mesec će uticati na naše polje ljubavi, čini da razvijamo zdravu ljubav prema sebi, ali nas podseća i na to koliko je ljubav i odnos važan za nas, čak i kada se pojave nesuglasice.

Kako će pun Mesec u Blizancima od 19. oktobra uticati na vaš znak - pročitajte u galeriji ispod!

Sensa / Canva Pun Mesec u znaku Blizanaca od 19. decembra

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa