Saznajte šta vam predviđa mesečni horoskop od 22. decembra do 22 januara 2022. godine u vladavini Jarca!

Sezona Jarca počinje 21. decembra kada Zemlja dostigne svoju najseverniju ili najjužniju tačku od nebeskog ekvatora. Kako Zemlja stigne do ovog odredišta, doživljavamo ili najduži ili najkraći dan u godini. Takođe označava početak zime ili leta. U tropskoj astrologiji, zodijak je uvek usklađen i sa solsticijima i sa ravnodnevicama, i nije greška što se sezona Jarca koristi za obeležavanje decembarskog solsticija.

Energija Jarca je ambiciozna, vredna i istrajna. Jarac je takođe predstavljen morskom kozom, mitskim stvorenjem koje može da se popne na najviše planine i pliva do dna najdubljih okeana. To je snaga koja dolazi iz energije Jarca I pomaže nam da se izborimo sa svim preprekama. Bez obzira na vaš znak, možete koristiti energiju sezone Jarca da povećate svoju motivaciju i nivo izdržljivosti. To možete učiniti tako što ćete uzemljiti svoju energiju, provoditi vreme sa drvećem, u planinama ili se uhvatiti u koštac sa nekim izazovnim projektom.

21. decembar- Solsticij

Ovog dana doživljavamo ili najkraći ili najduži dan u godini u zavisnosti od toga na kojoj hemisferi sveta živimo. Solsticij je vreme kada se energetska mreža planete poravna, a mi možemo da koristimo isceljujuće, umirujuće i obnavljajuće energije Majke Zemlje provodeći dan u prirodi.

23/24 decembar-Kvadrat Saturna i Urana

Ova energija može se manifestovati kao potiskivanje između potrebe za postavljanjem granica i potrebe da izrazimo slobodu. Takođe možemo doživeti promenu između starog i novog. Saturn želi da poštujemo prošlost, ali Uran želi da se zagledamo u budućnost i uvedemo inovacije.

25. decembar – Konjukcija Venere i Plutona

Venera putuje retrogradno i treći put ove godine će se sresti sa Plutonom. I u novoj godini biće još jedan sastanak, stvarajući potpis na koji Univerzum želi da obratimo pažnju. Venera predstavlja ljubav, odnose i novac, dok Pluton predstavlja moć. Ova dinamika može istaći neravnoteže u moći kada su u pitanju lični odnosi i novac. Venera i Pluton takođe mogu stvoriti moćnu ljubav, ili osećanja ljubavi koja se mogu izraziti i na zdrav, ali i na opsesivan način.

28. decembar - Jupiter ulazi u Ribe

Jupiter je najveća planeta u našem solarnom sistemu, tako da prelazak u novi horoskopski znak uvek ima jake uticaje. Jupiter je ušao u Ribe ranije 2021. godine, ali je potom otišao i vratio se u Vodoliju. Sada se vratio u Ribe gde će ostati veći deo 2022. Jupiter je planeta ekspanzije i obilja, a Ribe su znak koji se odnosi na duhovnost i kreativnost. Sve ove oblasti će verovatno biti istaknute tokom 2022. godine. U stvari, Jupiter u Ribama će verovatno izazvati više saosećanja i navesti nas na razmišljanje o široj slici.

1. januar

2022 je broj 6 u numerologiji, što znači da ćemo se fokusirati na lečenje i organizovanje! Ovo je godina u kojoj razmišljamo o široj slici, jačanju duhovne veze i fokusiranju na načine da popravimo stvari u našim životima

2. januar - Mlad Mesec u Jarcu

Ovo je prvi mlad mesec u 2022. i savršeno je vreme za postizanje ambicioznih ciljeva! Ovaj period odličan je i za pozitivne promene u našim životima, posebno jer će Uran, planeta promena biti u harmoničnom položaju. Naši odnosi mogu biti naglašeni pod ovim mladim mesecom, posebno zato što će Venera i dalje biti retrogradna.

8. januar – Konjukcija Venere i Sunca

Ovaj trenutak predstavlja ponovno rođenje Venere koja se može videti kako sjajno sija ujutru i uveče u različito doba godine. Kako ona prelazi iz jednog stanja u drugo, to predstavlja metamorfozu u našem energetskom polju. Jutarnja zvezda Venera govori o novim počecima kada su u pitanju ljubav, odnosi i naš stav prema novcu. Ako ste se kretali kroz izazovno vreme u bilo kojoj od ovih oblasti, možda ćete početi da vidite svetlo na kraju tunela

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE