Godišnja numerologija za 2022. godinu!

Da biste pročitali detaljnu numerološkiu prognozu za 2022. godinu neophodno je da prvo izračunate lični broj na osnovu datuma rođenja. Potrebno je da saberete sve brojeve iz datuma rođenja, sve dok ne dboijete jednocifren broj. Na primer, ako ste rođeni 15.12.1989. računajte na sledeći način - 1+5+1+2+1+9+8+9 = 36 Zatim saberite 3+6=9 Broj u ovom slučaju je Devetka. Na isti način izračunajte svoj bro na osnovu datuma rođenja i saznajte šta vam numerologija predviđa za 2022!

Jedinica

Prvi kvartal godine biće naporan i zahtevan, posebno u vašem ličnom životu. Teško ćete održati harmoniju i mir na poslu. Do sredine godine dobićete neke rezultate svog napornog rada. Međutim, tokom cele godine imaćete neke nove prilike za posao i dobre poslovne predloge. To će označiti dobar početak i doneti svežu energiju za one koji imaju plan da započnu novi poduhvat. Finansije će biti umerene, a rashodi bi mogli biti smanjeni. Ova godina će biti plodonosna za studente koji planiraju da se upišu na više studije ili žele da se odsele iz rodnog mesta radi studija. Porodične Jedinice će uživati u pažnji i toplini svojih najmilijih, što će im ovu godinu učiniti posebno lepom. Na ličnom planu, period će biti dobar, posebno u drugoj polovini godine, jer će se vaši odnosi sa supružnikom i porodicom poboljšati. Iako će usamljenima biti teško da pronađu osobu svojih snova, oni koji su u zdravim vezama mogu napraviti korak dalje i da planiraju venčanje. Zdravlje će zahtevati određenu negu, posebno u vezi sa očima.

Šta naučiti iz ove godine: Da unesete ravnotežu u život, jer ćete biti izazvani da upravljate svojim vremenom u ličnom, profesionalnom i ljubavnom životu.

Dodatni savet: Pomoć i podrška bliske ženske osobe, posebno majke, žene ili prijateljice doneće poboljšanje u profesionalnom životu, kao i na privatnom planu.

Dvojka

Imaćete godinu punu šansi prema numerološkim predviđanjima za 2022. Ovo je savršeno vreme kada ćete imati prilike da improvizujete i da se rešite svojih nedostataka i ponovo kreirate stvari za sebe u svom ličnom i profesionalnom životu. Stvari iz prošlosti mogu se rešiti početkom godine, što će u velikoj meri doneti mir. Efikasno preuzimate odgovornost za svoje poduhvate na profesionalnom planu. Imaćete snažnu sklonost ka redizajniranju stvari u vašem životu. Moraćete da upravljate stvarima na poslu tokom druge polovine godine, jer ćete možda biti usred pritiska nadređenih, a nesigurnost posla će takođe uticati na vaše mentalno zdravlje. Oni koji se bave pravnim poslovima ili parnicama imaće bolji period, poboljšaće se vaša reputacija. Oni koji imaju planove za obrazovanje u inostranstvu mogu da ostvare svoje ciljeve u drugoj polovini meseca. Što se tiče odnosa, predstojeća godina će biti dobra. Moguće je da ćete ući u trajnu vezu koja zrači toplinom i ljubavlju. Postoje i mogućnosti ponovnog pomirenja sa partnerom iz prošlosti. Pošto ćete razmišljati o greškama iz prošlosti i trudićete se da ih popravite, to će u vaš život vratiti ljude sa kojima ste imali velike svađe ili nesporazume. U finansijskom smislu, drugi deo godine mogao bi doneti neke izazove. Međutim, vaša ušteđevina na početku godine pomoći će vam da se suočite sa tenzijama.

Šta naučiti iz ove godine: Da radite po prioritetima, što će vam pomoći u donošenju brzih odluka i uneti lakoću, kako na poslu tako i na ličnom planu.

Dodatni savet: Ove godine prijaće vam putovanja, bilo da se radi o kratkim ili dugim putovanjima, doneće korisne rezultate.

Trojka

Godina nije dobra za počinjanje novih stvari, ali nastavak prethodnih projekata doneće dobre rezultate do drugog dela godine. Prvi kvartal će biti pomalo izazovan i zbunjujući za vas. Biće vam teško da odredite prioritete i upravljate stvarima, posebno na profesionalnom planu. Imaćete gomilu neproduktivnih i konfliktnih misli, stoga ne bi trebalo da donosite krupne odluke početkom godine. Takođe, pomoć bliskih prijatelja ili porodice biće od koristi. Sredina godine može doneti neke velike promene u vašem životu, bilo u privatnom ili profesionalnom. Ove promene će biti nagle i snažne, međutim, do četvrtog kvartala stvari će početi da se slažu. Na poslu ćete biti izloženi proitisku zbog povećane konkurencije. Bilo kakva promena radnog profila ili posla biće moguća tek do trećeg kvartala, tako da ćete morati da se držite svoje pozicije i da se nosite sa konfliktima koliko god je to moguće. Ljubavni život će biti uzdrman kako predviđa numerološki horoskop 2022, a slobosno će možda upoznati nekoga, međutim, ulazak u dugoročnu stabilnu vezu nije u vašim zvezdama ove godine. Oni koji su već u vezi ili u braku mogu se suočiti sa nekim sukobima zbog razlika u razmišljanjima. Ipak, vaša ljubav i razumevanje će porasti do druge polovine godine. Bićete svedoci ravnoteže u vašoj finansijskoj situaciji do kraja trećeg kvartala i kraj godine će biti dobar u finansijskom smislu. Tokom ove godine možete investirati u nekretnine.

Šta naučiti iz ove godine: Budite čvrsti i jaki u svom pristupu životu.

Dodatni savet: Boravak u prirodi i svest o sitnicama doneće smirenost i mir. Pokušajte da budete u prirodi nekoliko minuta svakog dana.