Pronalaženjem balansa i centra sopstvenog tela i duha stvorićemo jedan novi svet i sjedninićemo se sa kosmosom. Centar određuje naše postojanje i život, koji je sačinjen od događaja i dešavanja. Izgubljenu ravnotežu ćemo da vratimo ukoliko počnemo da koristimo emocije srazmerno sa korišćenjem intelekta, uz istovremenu otvorenost za avanture i život. Budite osoba koja stopala čvrsto drži na zemlji, a čije ruke dodiruju zvezde.

4 načina za privlačenje željenih događaja i ljudi: emocije određuju kakav ćemo život imati

1. NOVA ISKUSTVA

Kada ste učaureni u sebe i svoj sigurni svet, sve se polako umrtvljuje i prestajete da živite. Kada se um pripremi na dolazak nepoznatog, probudiće se i život. Kako meditacija otvara svest, pretvoriće vaš um u meditativni um, koji će polako početi da se priprema za nova iskustva.

2. OSVESTITE NEZNANJE

Kada postanemo svesni svog neznanja i stvorimo prostor za znanje, "ja" i ego nestaju. Nakupljeno i pozajmljeno znanje zapravo predstavlja samo informacije dok kroz proces učenja postajemo otvoreni za novo i za život u sadašnjem trenutku.

Kako da ostvarite želju i unesete promenu u život: jedan sastojak je ključan

3. ŽIVITE SADA

Prošlost predstavlja sećanja a budućnost čežnju. Uvek imate samo jedan trenutak i budite spremni da ga uhvatite jer ukoliko ga pustite, ostaje vam samo iluzija prošlosti i budućnosti, koje ne postoje same po sebi.

Izvor: Lovesensa