Ako tražite svoju srodnu dušu, ne možete samo sedeti i čekati kod kuće. Ona vas neće baš tako slučajno sresti, doći na kućni prag ili slučajno naleteti na vas na ulici. Nešto morati i vi sami da uradite. Možete kao pomoć na tom putu koristiti zakon privlačnosti. Evo kako on funkcioniše:

1. Budite svoji

Skrivajući svoje pravo ja i stavljajući masku, privlačite ljude koji odražavaju lažnu sliku koju prikazujete svetu, a to otežava pronalaženje partnera za ceo život. Pošto ne možete da znate kako i gde će vam se putevi ukrstiti, važno je da uvek budete svoji!

2. Volite sebe

Osoba koja voli sebe lako privlači potencijalne partnere. Stoga, ako želite da budete voljeni, prvo morate da se zaljubite u svoje pravo „ja“. Pošto negativno mišljenje o sebi rezonuje sa negativnom energijom koja odbija potencijalne partnere, važno je da se oslobodite preterane samokritike.

3. Dovedite svoja uverenja u red

Život je sistem povratnih informacija, tako da dobijate ono u šta verujete. A ako vaša uverenja ne odgovaraju onome što zaista želite da dobijete, onda je vreme da ih odbacite i formirate sistem vrednosti koji će biti u skladu s vašim pravim željama. Da biste to uradili, potrebno je da analizirate svoje ideje o ljubavi, a zatim odbacite one koje vas sprečavaju da stvorite zdravu vezu.

4. Fokusirajte se na pozitivno

Umesto da razmišljate o tome šta ne želite od veze i da se zarobite negativnošću, fokusirajte se na ono što biste želeli da dobijete iz nje. Kada uhvatite sebe da razmišljate o nečemu što je loše, samo okrenite svoj proces razmišljanja za 180 stepeni i fokusirajte se na pozitivne želje. Radeći to, odmah ćete se osećati bolje i uskladiti se sa svojim osećanjima ljubavi.

5. Reci ne ljubomori

Sasvim je prirodno da osećamo ljubomoru kada vidimo da je neko drugi srećan u vezi kakvu mi želimo, a koju još nemamo. Ali ljubomora je negativna emocija koja odbija ljubav. Umesto da reagujete ljubomorom, radujte se tuđoj ljubavi, jer dobro se dobrim vraća.

6. Ne odustaj!

Ljubav često razočara ljude. Na primer, dešava se da partner ne opravda očekivanja ili se ispostavi da je očekivanje bilo pogrešno. A onda vas doživljeno razočaranje ili strah teraju da odustanete. Predaja je, međutim, glavni razlog zašto zakon privlačenja obično ne funkcioniše. Stoga, čim se u vama formira određena želja, primenite sve snage kako biste je sproveli u delo. A to takođe znači da ne bi trebalo da sumnjate!

7. Počnite da živite svoj najbolji život sada!

Ne morate čekati da se pojavi partner da biste počeli da živite svoj najbolji život. Možete to učiniti odmah i krenuti mu u susret! Ispunite vreme aktivnostima koje volite. Ako želite da upoznate partnera koji se bavi sportom ili voli da čita, onda je dobra ideja da idete do sportskih centara ili knjižara i biblioteka. Ako sada počnete da živite svojim najboljim životom, steći ćete privlačnost za ovu posebnu osobu, što će joj omogućiti da vas primeti u gomili.

8. Pratite svoj unutrašnji glas

Kada je u pitanju privlačenje srodne duše, vaš posao je da budete jasni šta najviše želite, a zatim da to i postignete. Ali zapamtite da nećete tačno znati kada će se ta osoba pojaviti. Stoga, ako želite da univerzum učini svoju magiju, morate što je više moguće otvoriti svoje srce i ukloniti prepreke. Univerzum komunicira sa vama putem intuicije i inspiracije, zato uvek pokušajte da slušate svoje šesto čulo. To znači da ako iznenada imate želju da odete u novi kafić u drugom delu grada ili pozovete starog prijatelja kojeg niste videli deset godina, samo uradite to! Što češće slušate svoj unutrašnji glas, veće su šanse da vas univerzum vodi ka pravoj ljubavi!

 Izvor: Sensa