Novogodišnja noć je vreme čuda, kada možete ispuniti bilo koji svoj san i želju. Kako bi se oni ostvarili, potrebno je da napravite svoju listu želja. Sastavite je po sledećim pravilima, a zatim čvrsto verujte u njihovo ostvarenje!

1. Pre nego što zapišete svoje želje, važno je da odlučite šta vam je od najveće važnosti. Svaka želja mora biti stvarna, da ne sadrži pretnje i da nikome ne nanosi štetu. Nakon što ste odabrali želje, potrebno je da lepo dizajnirate svoju listu, formulišući želje kao da su se već ostvarile.

2. Nakon što ste sve stavili na papir, za svaku od želja izaberite sliku koja personifikuje san. To mogu biti fotografije, isečci iz časopisa ili čak fraze ili pozitivne afirmacije. Metoda vizuelizacije će vam pomoći da ne skrenete sa svog puta dok svi snovi ne postanu stvarnost. Sve ovo stavite ukovertu i zapečatite voskom.

3. Koverta se stavlja ispod jastuka preko noći, a zatim ispod jelke 31. decembra. Tamo je ostavite tri dana, a zatim je sakrijte na neko tajno mesto i otvorite tek nakon što vam se ostvari jedna želja sa liste. Ona se uklanja sa nje, kao i sve asocijacije povezane sa snom. Tako radite svaki put dok ne dođete do kraja liste. I zapamtite- svako može ispuniti svoje snove, a za to nije potrebno sprovoditi složene rituale. Važno je samo odrediti ciljeve, prilagoditi se uspehu i ne skrenuti sa izabranog puta. Pozitivan stav i želja da se unesu promene biće vam najveći izvori snage i inspiracije.

Izvor: Sensa