Šta uraditi kada šaljete vibracije, a ne dobijate odgovor od Univerzuma? Zašto neki ljudi dobijaju znakove, uputstva, signale i pomoć, a neki ostaju uskraćeni za to. Ako vam se želje još nisu ispunile, ovo može biti razlog!

Prema zakonu privlačenja, ako želite od Univerzuma dobiti jasan odgovor, morate jasno postaviti pitanje. To je kao kada kucate nešto u pretragu u Google - ako želite da dobijete pravi odgovor, morate ukucati ključne reči. Na taj način se kreiraju i želje - jasno, precizno i kratko. Kada na taj način postavite želju ili nameru, mnogo brže dobijamo odgovore od Univerzuma. Na primer, ako postavite pitanja "kada ću pronaći pravu ljubav", "želim da nađem bolji posao", ili "nameravam da kupim nekretninu" - na ovaj način jasno i pozitivno otkrivamo šta nam je potrebno.

Sa druge strane, ako kažete "nikada neću pronaći ljubav, zašto sam nesrećna", ili "radim za malu platu i ne mogu da pronađem novi posao." - ove izjave su složene i zapravo govore o negativnosti, odnosno sa ovakvim izjavama šaljete vibraciju da vi baš to želite. Negativne misli i samosažaljenje šalju nepovoljne vibracije ka Univerzumu koje nam se vraćaju. Šta tačno želite? Ako osoba ne može jasno formulisati zahtev na osnovu svojih mogućnosti, onda će potrošiti energiju na nepovoljne stvari i usporiće proces pozitivne promene.

Ukoliko ne možete pobeći od žaljenja i negativnosti koje, nažalost, mogu lako da pređu u naviku, iskoristite moć pozitivnih afirmacija. Kreirajte svoje želje jasno koncizno kao afirmacije u sadašnjem obliku i onda ćete lakše poverovati da se one istinski mogu ostvariti, imaćete motivaciju i više samopouzdanje, a lakše ćete i otpustiti negativnost.

Formirajte svoje želje na sledeći način i povećajte šanse da Univerzum ispuni i vaše namere - Na primer, ako želite da pronađete pravu ljubav - "Pronalazim pravu ljubav za sebe"; ako želite da povećate prihode - "Dobijam povišicu i povećavam svoje materijalno blagostanje".

U skladu od svoje želje, kreirajte lične afirmacije i izgovarajte ih tokom dana. Sa svakom pozitivnom frazom pozitivno utičete na zakon privlačenja i aktivirate ga. Neka vaše želje pronađu pravi put i zapamitite - Ono što zračiš, to privlačiš.

Izvor: Sensa