Kada zamislimo želju ili prođemo kroz neku životnu fazu, tada nam Univerzum može poslati razne znakove, testove i izazove. On nam na ovaj način pomaže da shvatimo šta nam je zaista važno na putu ostvarenja, šta je potrebno da uradimo kako bi se približili konačnom cilju. Na ovaj način nas uči određene lekcije, a čak i kada nam se čini da se vraćamo unazad, to je samo provera, test za nas, i ne dešava se bez razloga.

Kako razumeti da vas Univerzum sada testira - obratite pažnju na sledećih 5 znakova:

1. Vaša želja se ostvaruje, ali u drugačijem obliku

Na primer, ispunjava se samo jedna deo želje, dok na ostale još uvek čekate. Dakle, Univerzum želi da proveri da li ćete se zadovoljiti sa manje. Da li vam je zaista potrebno ispunjenje vaših snova i da li je to upravo ono što ste tražili? U ovom slučaju, važno je pravilno proći test. Potrebno je da se zahvalite na dobijeom, ali da nastavite da se trudite za više.

2. Vaša želja se ostvaruje nekom drugom

Mnogo ste sanjali o putovanju u inostranstvo, ali je kao rezultat toga vaš kolega ili poznanik odlazi umesto vas. Takve situacije su takođe testovi. Ako ih prođete, uskoro ćete i sami moći da ispunite svoj san. Ali ako nekome zavidite ili ne možete iskreno da mu se obradujete, bićete primorani da budete još dalje od onoga što ste želeli nego što ste planirali.

3. Ljudi iz prošlosti vam se vraćaju

Ili vam se buukvalno vraćaju bivše ljubavi i stari partneri, ili se pojavljuju osobe sa sličnim karakteristikama kao što su imali vaši bivši.To može značiti i test iz Univerzuma, koji želi da se uveri da ste naučili lekciju da ne vredi graditi odnose sa takvim ljudima. Univerzum može poslati nekoga sa kim više ne komunicirate, ali vam je takođe naneo štetu u prošlosti kako biste bili sigurni da ih više nećete pustiti u svoj život .

4. Negativne situacije su počele da se ponavljaju u životu

Ako ste pre ovih događaja poželeli ili izrazili neku nameru (na primer, da počnete da volite sebe), onda je ovo možda još jedan test koji bi trebalo da vas testira "na snagu". I vidite da li ste spremni da pređete na sledeći nivo. Možete li konačno da verujete svojoj intuiciji i dobijete ono što toliko želite.

5. Često ste suočeni sa izborom

Ovo je neophodno kako biste proverili da li ste spremni da postupite u skladu sa svojim novim razmišljanjem ili ćete ponoviti greške iz prošlosti. Dakle, ako jimate nameru da počnete da zarađujete više, onda se mogu pojaviti izazovi da nekome treba da pozajmite novac . Ili će vas, na primer, neko od rođaka ubediti da ne napuštate stari stabilan posao koji vam se ne sviđa i da ne pokrećete sopstveni posao. Pošto je rizično, najčešće je neisplativo i moraćete da radite duplo više. Ovde je važno da se na vreme zaustavite i ne nasedate na trikove, već napravite izbor za koji samo vi mislite da je ispravan. I onda ćete proći test Univerzuma koji će videti da ste verni sebi i pružiće vam podršku.

Izvor: Sensa