Da li vam se u životu često događalo da odjednom sve krene naopako, u raznim aspektima života? To je pravi trenutak da treba da pogledate duboko u sebe. Možda je vreme za neke promene, a možda na nekom putu treba da ostanete i ne rizikujete. Univerzum često šalje znakove koje je lako primetiti, ali ih često ignorišemo. Uglavnom su to znakovi da je vreme da se zaustavite, osvrnete, analizirate i promenite rutu.

Evo kojim znakovima Univerzum pokazuje da li ste "zalutali" na putu ka svojoj misiji, odnosno ostvarenje sna:

1. Često zaboravite ili gubite stvari

Ako često gubite predmete, ostavljate ih na pogrešno mesto u domu, zaboravljate stavri pri izlasku iz kuće, sve ovo može biti znak da upozorenja da se ne fokusirate na svoju pravu misiju. Univerzum vam pokazuje da ste poput ovih objekata koji nisu na svom mestu. Vreme je da se prizemite i usredsredite, jer je to prvi korak kako biste krenuli predviđenom stazom ka zacrtanim ciljevima.

2. Oko vas je uvek nered, iako čistite po ceo dan

Univerzum pokazuje da ne želite da primetite šta se dešava u stvarnosti, ne radite na prošlosti, koju stalno vučete sa sobom, ne prepoznajete elementarne stvari i greške. Pokušavate da se očistite spolja od onoga što vas zagađuje iznutra.Univerzu vam na ovaj način poručuje da blokirate sami svoj uspeh i mogućnosti. Želite sve da kontrolišete, ali zbog ograničenja koje ste sami postavili ne možete da napredujete.

3. Često kasnite, iako se trudite da to izbegnete

Univerzum želi da se vratite toku života i prestanete gubiti pojam o vremenu, misleći da je negde bilo dobro ili će negde biti dobro - podseća vas da je važno da živite ovde i sada. Kada stalno kasnite, Univerzum vas upozorava da treba više da se fokusirate na sadašnji trenutak.

4. Ništa ne završavate do kraja

Lako gubite energiju, počnete sa puno entuzijazma i onda nestaje interesovanje i motivacija. Ako često ne završavate zadatke do kraja, Univerzum vas upozorava da razmislite da li zaista radite stvari koje mislite da morate ili ono što vas ispunjava. Možda se u promeni krije motivacija.

5. Budite se pod stresom i sa lošim raspoloženjem

Univerzum želi da životnim putem prođete veseli, srećni, lagani i energični. Pošto jutro već izgleda tako dosadno i beživotno, vreme je da preispitate gde trošite svoju energiju. Vreme je da otpustite sve ono što vam crpi dobre vibracije.

Svi ovi znakovi ukazuju da vam je potrebno da osvestite šta je to što vam u vašem životu ne prija, ne ispunjava vaša očekivanja i krade vam energiju - to je put kojim ne morate i ne trebate ići. Odbacite ono negativno i izabeite da "moram" zamenite sa "želim". Usvojite na životnom putu promene koje će vas odvesti do života kakav uzaista želite da živite.

Izvor: Sensa