Da li želite da živite u svetu gde vlada apsolutni mir i radost? Svetu u kojem nećete biti deo negativne energije, sukoba i loših vibracija...

Ova vaša želja je skoro pa nedostižna, ali možete u svom životu stvoriti mali svet mira i sreće u kojem ćete uživati i kreirati svoj život onako kako samo vi to želite.

Za takvo ostvarenje potrebno je da ignorišete sledeće 4 stvari:

1. Sumnja u sebe

Izbacite iz svoje glave mračne misli koje vam pokazuju da niste dovoljno dobri. Morate početi da verujete u sebe čak i kada niste u potpunosti sigurni u svoju snagu. Ignorišite nesigurnost i strahove koji vas blokiraju da napravite nešto veliko i odvažite se na krupne promene.

2. Ignorišite kritičare

Zdravorazumska i iskrena kritika od strane bliske osobe za koju ste sigurni da vam želi dobro uvek je dobrodošla. Ali ne dozvolite da baš svako upravlja vašim životom i govori šta treba da uradite. Sigurno ste bar jednom sreli toksičnog kritičara koji želi da vas usmeri u suprotnom pravcu od onoga koji ste vi odabrali. On ima bezbroj argumenata i želi svoja uverenja u potpunosti da prenese na vas. Često će vam reći da nekom zadatku niste dovoljno odrasli, ali nikada zbog drugih ne odustajte od svojih snova.

3. Ignorišite one koji nisu vredni vaše pažnje

Osobe koje su vas povredile i sa kojima imate negativne uspomene iz prošlosti pokušajte da izbacite iz svog života. Ne dozvolite da vam toksične osobe zadaju udarce i blokiraju vaš put ka duhovnom i emotivnom razvoju.

4. Moramo ignorisati toksična pitanja

Treba da ignorišemo sva ona toksična pitanja koja sebi postavljamo svako veče: "Zašto ja? Da li uopšte zaslužujem napredak? Da li sam dovoljno dobra za uspeh?

Zaslužujete sve najbolje u ovom životu, ali dobre stvari stižu tek kada se oslobodite negativnih uverenja. Više verujte u svoju unutrašnju moć.

Izvor: Lovesensa