Imate kristalno jasnu viziju o tome šta želite. Zašto se onda još uvek vaše želje nisu ispunile?

Često na neke želje čekamo predugo da se ostvare, ali Univerzum možda ne govori NE vašim željama, nego trenutno nije pravi trenutak da se vaša namera ostvari.

Zen budistički monah otkriva: Kako da pronađete sreću u ljubavi

3 najčešća razloga zašto je toliko dugo potrebno da se želje ispune:

RAZLOG 1 Svet još nije spreman

Pretpostavimo da ste napisali sjajnu knjigu, ali nikako da pronađite sredstva i izdavača da je objave. Možda je razlog taj što kolektivna svest u ovom trenutku još nije spremna za sadržaj i niko je ne bi kupio. Potreban je napor uz poštovanje prirodnog toka događaja Univerzuma koji tačno zna šta čini. Dakle, neke stvari moraju uzeti u obzir spremnost drugih ljudi, ne samo vaših, iako vrlo dobro znate da će se nešto dogoditi kasnije nego ranije. I zaista hoće kad se za to steknu uslovi.

RAZLOG 2 Druge stvari su sada važnije

Imate snažnu želju za nečim, ali možda su druge stvari trenutno važnije. Možda završetak škole, rad na sebi, razbijanje strahova, provođenje više vremena sa decom ili roditeljima - mogućnosti su koje ne biste smeli propustiti jer se ne vraćaju.

To ne znači da treba forsirati ili ignorisati svoje snove. Radite na njima koliko možete. Ipak, ostavite vremena i energije za druge stvari koje su važne u ovom životnom periodu.

Brz, lak i zabavan TEST ličnosti: odgovorite na 9 pitanja i sanajte nešto novo o sebi

RAZLOG 3 Za efikasnu manifestaciju potreban je trening

Možda imate jasnu viziju onoga što želite, ali to nije dovoljno. Pažnja je energija manifestacije, ali istovremeno je važno da nemate strah i da ste sigurni u sebe, da ulažete svoj trud i vreme u manifestaciju. Samo želeti nije dovoljno.

Uživajte u divnom procesu manifestacije, avanturi sa savršenim rasporedom... Posmatrajte šta vam život kaže na svakom koraku. I znajte, ponekad je put važniji od cilja.

Izvor: Lovesensa