Horoskop za vikend od 31. decembra do 3. januara 2022. godine!

Ovan

Stelijum planeta u Jarcu u vašoj desetoj kući uspeha, vrlo ste jasni u vezi sa svojim planovima, ciljevima i težnjama. Petak popodne, vaš temperament će vas možda nadvladati. Udalji se i ne pogoršavaj stvari ljutitim rečima. Uradite to i vaši planovi za vikend će proći bez problema.

Bik

Sa trigonom sa Uranom u Biku u vašoj prvoj kući sopstvenog ja sa Suncem i Mesecom ovog vikenda, vi ste na samom vrhu onoga što dolazi, klizajući se na jezeru budućih mogućnosti. Stelijum planeta u Jarcu u vašoj devetoj kući osnažuje vašu viziju, uzemljujući je u stvarnost.

Blizanci

Mesec u Strelcu u petak želi da izađete i igrate se, proslavljajući Novu godinu sa zadovoljstvom. Zabavite se, ali imajte na umu da se konjunkcija Mars/Mesec u vašoj sedmoj kući partnerstva ne pretvori u svađu sa vašim voljenim. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu se pridružuje stelijumu planeta u vašoj osmoj kući zajedničkih resursa, idealnom za postavljanje zajedničkih ciljeva i namera sa vašim partnerom.

Rak

Mesec u znaku Strelca spaja Mars u vašoj šestoj kući u petak, ispunjavajući vas živahnošću, snagom i entuzijazmom. Budite pažljivi kako vas to ne bi dovelo do nepovoljnog raspoloženja ili ljutih reči. Umesto toga, proslavite i dočekajte novu godinu sa dozom radosti, otvoreni za divne stvari. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu se pridružuje stelijumu planeta u vašoj sedmoj kući partnerstva. Vreme provedeno sa voljenom je neophodno.

Lav

Mesec u Strelcu je u harmoniji sa vatrenom Lavovom energijom, aktivirajući vašu petu kuću zadovoljstva i strasti; spremni ste za uzbudljivu dobrodošlicu novoj godini! U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu se pridružuje stelijumu planeta u vašoj šestoj kući zdravlja; podsećate se koliko je važno da se dobro brinete o sebi.

Devica

Vaša četvrta kuća doma ugostiće Mesec u Strelcu u petak, što čini šansom da ćete novu godinu dočekati u udobnosti svoje dnevne sobe. Svečanost se odnosi na energiju, a ne na lokaciju, pa se zabavite u svom domu. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu se pridružuje stelijumu planeta u vašoj petoj kući kreativnosti. Razmislite o stvaranju table sa vizijom za narednu godinu.