Astrolozi smatraju da je svaka faza Meseca važna i posebna, kao i da njegova energija uvek donosi nešto novo u naš život. Prvi mlad Mesec u 2022. godini očekuje vas 2. januara i to u znaku Jarca. Mlad Mesec uglavnom predstavlja simbol novog početka, ali od nas zahteva da se rešimo svih negativnosti i problema koji ne zahtevaju puno snage i energije. Preporučuje se da na ovaj dan zamišljate želje, planirate i vizualizujete. Mlad Mesec u januaru 2022. odvija se u pragmatičnom znaku Jarca , tako da se njegovo jedinstveno duhovno značenje odnosi na izgradnju čvrste osnove za naše ciljeve – bićemo motivisani da ostvarimo mnoge stvari koje već odavno imamo na umu.

Ovaj lunarni ciklus povezan je sa novcem ili poslom, ali u njemu ima i nečeg mističnog. Zato je važno da duboko kopate u sebi, zavirite u dubinu svoje duše i otkrijete da li zaista živite onako kako želite. Iako 1. januar može označiti početak nove godine, to je zaista samo još jedan dan — ali mlad Mesec 2. januara zaista će napuniti ovaj praznični vikend kosmičkom energijom novog početka.

U galeriji ispod pročitajte šta vašem horoskopskom znaku donosi mlad Mesec u Jarcu od 2. januara!

Sensa / Canva HOROSKOP PREDVIĐA ŠTA VAM DONOSI MLAD MESEC U JARCU OD 2. JANUARA

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa