Hiromantija je sposobnost izučivanja linija, znakova i "brežuljaka" na dlanu. Svaka linija ima posebno značenje, a mnogi veruju da se na osnovu određenih simbola prirodno zacrtanih na dlanu može otkriti da li osobu čeka srećna sudbina. Ako sledeće signale imate na ruci, to ukazuje da vas čeka velika sreća:

Slovo M - Ako se na vašem dlanu ukrštaju linije života, uma i srca tako da se formira slovo M, onda će vas sreća će vas pratiti u životu. Smatra se da su ove osobe prirodno predisponirani za bogatstvo i uspeh u svim poljima. To ne znači da treba da prestanete da se trudite. Naprotiv, što više ulažete u sebe, to ćete više i dobiti.

Trozubac - O vašoj sreći govori i trozubac na brdu Saturn (ispod srednjeg prsta). Vi ste visoko motivisana osoba za koju ne postoji neuspeh. Predodređeni ste za uspeh i napredak!

linija na dlanu sreća_77807251.jpg
Shutterstock 

Trougao - Ako vidite mali trougao na kraju linije srca, onda ovaj znak ukazuje na to da ste razvijena osoba, kojoj će sudbina takođe biti naklonjena.

Riba - Znak ribe na brdu Saturna znači da ćete imati dobar odnos sa voljenim osobama. Ovo su osobe koje nisu foksuiran ena materijalno, već na ličnom planu i polju duhovnosti ispunjavaju želje.

Zvezda - Ovaj znak se mora tražiti na Venerinom polju, odmah pored linije života. Zvezda na ovom mestu ukazuje na uspeh u romantičnoj vezi. Sudbina će vam na vreme doneti pravu osobu za vas.

Zrno prosperiteta - pomalo liči na zrno pirinča ili pšenice. Ovaj znak se nalazi na palcu , u prvoj liniji preklopa na vrhu. Dakle, ako je jasno vidljiv, onda to sugeriše da ćete biti uspešna osoba u životu. Ovo su osobe koje imaju šansu da stvore uspeh i na privatnom i na poslovnom planu.

Duga linija sudbine - Ako vaša linija sudbine počinje skoro od ručnog zgloba i stiže do Saturnovog brda ispod srednjeg prsta, to znači da ćete biti uspešni i da ćete moći da ostvarite sve što imate na umu. Vaš glavni životni moto je - nikada ne odustaj!

Izvor: Sensa