Svaki put kada se približimo Novoj godini, obično sebi postavljamo ciljeve koje želimo da ostvarimo i poželimo nekoliko želja koje su nam najvažnije. Tada se svim srcem i dušom uzdamo u to da će nam one biti ostvarene.

Kako biste proverili da li će vam se želje i snovi u novoj godini ostvariti, izaberite čarapicu koja vam se najviše sviđa. Vaš izbor će vam reći koliko je vaša novogodišnja želja stvarna.

Prva čarapica

Vi ste uporna i svrsishodna osoba. Znate da život nije uvek lak i da stvari često ne idu kako očekujete, ali ipak ne odustajete. Ako imate cilj, ne dozvolite da vas bilo šta ili bilo ko natera da odustanete od njega. Radite sve što je u vašoj moći, i ne gubite optimizam i entuzijazam, pa će vam se želja sigurno ostvariti. Pokažite da svojim postupcima zaslužujete uspeh i sreću.

Druga čarapica

Imate važne planove za narednu godinu i znate da ako zaista želite da ih ostvarite, morate da izađete iz zone komfora i pokažete da ste spremni za promene i transformaciju. Moguće je da će vaš zahtev biti ispunjen i da ćete imati neverovatnu godinu, stoga morate odmah da počnete da radite i da se ponašate u skladu sa stvarnošću u kojoj želite da živite. Ispunjenje želja je samo i jedino u vašim rukama!

Treća čarapica

Usporite na trenutak i razmislite: da li se zaista krećete ka onome što navodno želite? Sve što sebi privlačimo posledica je onoga što radimo. Stoga, ako želite da vaš zahtev bude ispunjen, morate da postupite u skladu sa tim. Trenutno ništa ne činite po tom pitanju, samo tražite, ali ovo je lako popraviti. Promenite svoje ponašanje i vaša stvarnost će se takođe promeniti.

Izvor: Sensa