Predstojeća 2022. godina biće u znaku vodenog Tigra. On će uticati na sve znake horoskopa time što će od njih zahtevati akciju i inicijativu, jer oni koji biraju pasivan pristup rizikuju da da propuste šansu da uspeju u mnogim stvarima.Na vama je!

Evo šta predviđa kineski horoskop za 2022. godinu:

Pacov

Budite posebno oprezni u rizičnim poduhvatima jer vam se tu uspeh ne smeši. Sada bi bilo mnogo mudrije da se angažujete oko završetka stvari koje ste započeli. U tom slučaju, moćni Tigar, vladar 2022. godine će vas sigurno podržati, doprinoseći vašem uspehu. U pogledu ljubavi, možete biti sigurni da će sve biti dobro- očekuju vas nova poznanstva, koja će se verovatno razviti u nešto veoma prijatno za vas. Glavna stvar je da ne budete previše izbirljivi

Bivo

Godina će biti puna događaja i novih ideja. Bićete bombardovani predlozima, ali nemojte se uhvatiti za sve, inače ćete biti potpuno sluđeni. Pravilno odredite prioritete i izaberite oblasti aktivnosti koje vam se čine najperspektivnijim. Godina ne obećava nikakve promene u finansijskom sektoru – sve će se zadržati na istom nivou kao i prethodne godine. Ali romantična sfera obećava mnogo zanimljivih mogućnosti. Moguće je da ćete pronaći srodnu dušu, a ako ste je već pronašli, onda ćete možda razmišljati o braku.

Tigar

Čeka vas veoma svetla i bogata godina! Dobićete snagu, samopouzdanje, energiju. Imaćete dovoljno resursa da sprovedete neke od svojih starih ideja. Ne propustite svoju šansu! Postići ćete uspeh samo ako ste dovoljno energični i proaktivni. Upravo sada možete početi da gradite svoju budućnost. A šta će biti sa vama u godinama koje dolaze zavisiće samo od vas. Ono na šta treba obratiti posebnu pažnju je potrošnja. Pazite na trošenje kako ne biste ostali bez novca.

Zec

Pred vama je dvosmislena godina. Ponekad se osećate kao da ste na talasu sreće i postižete uspeh za uspehom, ali ponekad ćete se suočiti i sa preprekama. Ne odustajte u svojoj zamisli i ne libite se da potražite pomoć ljudi oko sebe. U svakoj situaciji možete pronaći istomišljenike koji će vas rado podržati u teškim situacijama. Moći ćete da ih ubedite u šta god želite. U finansijskom smislu, čeka vas nedoslednost, pa se potrudite da uvek imate određenu sumu, koja vam, ukoliko se pojave nepredviđene okolnosti, može biti rezerva.

Zmaj

Predstojeća godina će od vas zahtevati posebnu aktivnost. Biće mnogo stvari u kojima se možete dokazati. Vaše akcije treba da budu što je moguće konkretnije. Postavite sebi jasne ciljeve, težite im, pronađite rešenja. Već od prvog meseca godine možete osetiti priliv novca. Ako želite da ostvarite visok prihod, moraćete da mislite i radite preduzetnički. Posebnu pažnju treba posvetiti zdravlju. Postoje velike šanse da prevaziđete hronične bolesti i poboljšate opšte zdravstveno stanje

Zmija

Zmija i Tigar su u teškoj vezi. Tigar više voli da bude jednostavan posmatrač i da ne utiče direktno na tok Zmijinog života. Ovo sugeriše da sada sami možete unapred odrediti tok svog života. Zmijama je obezbeđena maksimalna raznolikost mogućnosti, od kojih možete izabrati najoptimalnije i najinteresantnije. Možete postići veliki uspeh u kreativnom izražavanju, u duhovnim praksama i u sticanju novih znanja. Moguć je i sportski uspeh. Romantična sfera vam je veoma važna. Ona će pružiti emocionalnu podršku i doneti zadovoljstvo u vaš život.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE