Šta je to što privlači dve osobe koje su suđene jedna drugoj - to mora biti ljubav! Ljubav vas privlači jedno drugom, a mračne strane duše, mane, blokade i sebičnost samo čine da se odbijate. Svaka osoba ima dušu koja joj je suđena, ona koja će joj pružiti srce na dlanu, ali je moguće da ona još uvek ne dolazi zbog jedne stvari - nedostaje ljubavi u vama.

Kada vas sudbina spoji sa osobom koja vam je suđena, vi ćete je prepoznati. Ostićete njen miris, prepoznačete je po hodu, načinu na koji pravi pokrete... Taj osmeh će vam reći više od reči, a u očima je zapisana vaša snažna veza, ta neverovatna nit koja vas povezuje. Vaše misli se prepliću, reči se stapaju, srca kucaju u istom ritmu...

Šta je to što vas razdvaja od takve osobe? To su snažne unutrašnje prepreke, poput straha, sebičnosti, želje za materijalnim koja prelazi u pohlepu. Ono što vas razdvaja je vaš beg od sopstvene prirode, od onoga što jeste, maska koju nosite. Svaka laž, prepreka da pokažete emocije i nedostatak ljubavi prema sebi, sve to je velika blokada koja stagnira ljubav koja vam je predodređena.

Da biste prevazišli ove prepreke, prvo je važno da zastanete, udahnete i osvestite - "Ja sam biće satkano od emocija i ne stidim se da otvorim svoje srce." Zaronite dublje u svoju dušu i odbacite sve ono što je guši, sve one terete prošlosti i loših iskustava. Pustite da emocije izlaze iz vas i učinite da vam jedna osoba postane prioritet - VI! Kada sami sebe počnete da volite, poštujete i cenite, sve unutrašnje prepreke ruše se poput kule od karata. Ljubav prema sebi je moć koja može učiniti nemoguće. Ne govorimo o egoizmu, već o zdravolj ljubavi koja vas podstiče da budete sve bolji i bolji.

Skinite sa sebe sve maske i obmane, budite svoji, prirodni, onako kako se najbolje osećate. Trudite se da budete autentični, ne birnite šta će drugi reći, važno je kako se vi osećate. Kada se na dubljem nivou ponovo povežete sa svojim bićem, osetite kako srce kuca u vama, dopustite sebi da volite - tada je ljubav sve bliže i bliže.

Radite na svom razvoju, prepustite se dobrim promenama, a prava osoba stiže onda kada za nju budete spremni!

Izvor: Sensa