"Svako jutro je vreme za početak života iznova."- rekao je Paulo Koeljo.

Jutro je period kada možemo kreirati ostatak dana. U zavisnosti kako ga započnemo, takav dan nas i očekuje. Magija jutra otvara vrata sreće, ali je važno da nakon buđenja otpustite negativna osećanja, a probudite radost života.

Većina ljudi započinje jutro sa mislima "mzi me da krenem na posao", "ne ustaje m i se iz kreveta", "čeka me naporan dan"... Kako biste ove negativne fraze izostavili iz svog jutarnjeg rituala i započeli dan sa praksama koje privlače sjajne vibracije, mogli biste da iskoristite sav svoj poetncijal i ispunite ono što želite.

Predlažemo vam da dan započnete sa magičnom rutinom 5-5 koja će doneti radost, energiju i ostvarenje želja. Ovaj ritual podrazumeva da svaka žena nakon buđenja treba da uradi dve stvari, a kroz nekoliko dana već možete da primetite napredak!

1. Prvo što treba da uradite jeste da zašišete 5 želja, odnosno namera za taj dan. To ne treba da budu velike želje za budućnost, već koraci koji će vas približiti konačnom cilju. Važno je da se potrudite da svaki od tih koraka uradite u ovom danu. Ukoliko ne uspete, nemojte da se razočarate, već prenesite nerešene kroake u naredni dan. Bitno je da uvek imate pred sobom zacrtani pan, pa ih zapišie na papir koji ćete nositi sa sobom i tako ćete stalno dobiti motivaciju i imaćete na umu šta želite i kako da postignete. Čim s eprobudite, uzmite papir i olovku i brzo zašišite svojih 5 namera za dan pred vama.

2. Nakon pisanja namera, važno je da dobijete dodatnu dozu motivacije i samopouzdanja, a u tome vam mogu pomoći pozitivne afirmacije. Izgovorite sledeće reči:

- Sve to zamisli ispunjavam u željenom roku.
- Ja sam izvor produktivnosti i snage, lako pronalazim rešenja.
- Spremna sam za sve izazove, iz njih izvlačim najbolje za sebe.
- Danas ću biti još bliže svom cilju.
- Zračim samopouzdanjem i energijom koja me pokreće u ostvarenju snova.

Izvor: Sensa