Kako funkcioniše privlačenje novca? Postoji mnogo rituala, a u osnovi svih je verovanje da ishod biti povolja, da ćet eostvariti finansijski uspeh. Pre svega, treba da izjavite da verujete u sebe i da možete da zaradite koliko vam je potrebno. Prema nekim mišljenjima, privlačenje novca zahteva promenu mišljenja: ne treba da razmišljate o tome šta vam nedostaje, već da cenite ono što već imate.

Roni Rian, kreator radionica za samopouzdanje i uspeh, kaže da je njen omiljeni način za privlačenje novca metod 333. Evo kako on funkcioniše:

Zapisujete šta želite u obliku pozitivne afirmacije u sadašnjem vremenu, kao da se to dešava sada. Na primer, ako vam je potrebno 500 evra, možete napisati: „Zahvalna sam na dodatnih 500 evra koji mi omogućavaju da otplatim dug, doživim obilje i oslobodim se stresa.”

Kada kreirate svoju afirmaciju, važno je da u nju verujete svim srcem! Sledeći korak je pisanje afirmacije. Zapištite ovu rečenicu na pračetu papira 33 puta dnevno tri dana zaredom i verujte da će biti delotvorno! Počnite s manjom sumom novca, a zatim je povećajte. Na primer, pokušajte da privučete 100 ili 500 evra, a zatim i veće iznose

Izvor: Sensa