Ljubav, nedokučiva sila koja srcu daje ritam, glas i radost. Da li ste još pronašli pravu ljubav? Ako je vaš odgovor negativan, treba da osvestite da postoji osoba koja čeka na vas i ona će doći, u pravom trenutku, u pravo vreme. Stručnjaci za ljubav ističu da od nas zavisi kada ćemo doživeti taj magičan ljubavni spoj. Postoje određene blokade koje mogu biti razlog zašto još uvek do njega nije došlo.

Odgovorite iskreno na sledećih 3 pitanja - mogu vam otkriti zašto ste još uvek sami:

1. Mogu li sebe nazvati srećnom osobom?

Radost je unutrašnje stanje. Morate pronaći ono što vas čini srećnim i živeti u skladu sa tim. Najprivlačniji ljudi su oni koji su zadovoljni sobom. Kada ste srećni, zračite tim osećanjem koje privlači dobre ljude i, naravno, pravi odnos.

2. Da li se zaista osećam dobro i samouvereno u svojoj koži?

Jedna od najprivlačnijih osobina i atributa u ljubavi svakako je samopouzdanje. Ako imate nisko samopouzdanje, odajete utisak osobe koja nije zadovoljna sobom, zračite negativnom energijom i to blokira put ka pravoj ljubavi. Osvestite vaše kvalitete, dobre osobine, sposobnosti i talente. Svakodnenvo radite na podizanju samopouzdanja i to će se pozitivno odraziti i na ljubav.

3. Plašim se da neću naći srodnu dušu i da ću ostati ostati sam/sama?

Ovo je veoma čest strah. Međutim, što više volite sebe i razumete šta želite od partnera, uveliko povećavate svoje šanse da privučete tu osobu. Samo radite ono što volite i ne pokušavajte da se promenite da biste nekoga impresionirali - budite svoji. Strah je ono što najviše sputava i blokira na putu svakog ostvarenja. Otpustite ga i uživajte životu. Oslobađanjem od straha, oslobađate i svoje srce za novu ljubav.

Kada počnete da radite na svojoj sreći, razvijete samopouzdanje i otpustite strah, mnoge stavri u životu će početi da se mnejaju na bolje. Živite sa verom da da će prva ljubav doći, jer je vi i zaslužujete. Budite svoji, autentični i živite punim plućima. Možda uskoro neko ko je suđen vašem srcu zakorači u vaš život.

Izvor: Sensa