Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

15 načina da privučete ljubav u svoj život: evo kako da otvorite srce za novu ljubav već DANAS

Kada sledite svoje srce, sledite svoje blaženstvo, strast koja vas usmerava prema vašoj životnoj svrsi. Bez obzira na vašu strast u životu, ljubav je u njenoj srži.

  Izvor: Foto: Shutterstock

“Beskrajna ljubav jedina je istina. Sve ostalo je iluzija. “- David Icke

Ljubav je puna čuda. Čak se kaže da može premestiti planine. Bez obzira na vlastitu definiciju ljubavi, ona može učiniti da srca govore i uspostave vezu s drugima.

Kada je prisutna beskonačna ljubav, verbalna komunikacija je ponekad nepotrebna. Postoji dublja komunikacija za koju reči nisu potrebne.

Povezane vesti

Međutim, emocionalniblokovi koji se kriju u maskama straha, boli, patnje, slomljenog srca, bolesti, izolacije, sprečavaju nas da beskrajno i bezuslovno volimo.

Dopuštamo ovim stvarima da ograniče našu sposobnost voljenja. Većina ljudi ne zna što je ljubav i ne zna kako je izraziti. To može biti moguće ako se srca otvore ljubavi.

15 načina kako otvoriti svoje srce:

1. Komunicirajte s prirodom

U prirodi nema haosa, nema zbunjenosti i nema bola. Postoji samo mir, povezanost i ljubav. Prvi korak u otvaranju srca je uspostaviti dublju vezu sa Majkom Zemljom i svim njenim stvorenjima.

To je mesto na kojem se možete uzemljiti dok otpuštate negativne vibracije i prisutni ste u sadašnjem trenutku.

2. Ostanite u sadašnjem trenutku

Svesnost sadašnjeg trenutka omogućava da se usredsredite na svoj dah, koji vas usklađuje sa vašim višim ja. Kada se uskladite sa vašim višim unutrašnjim JA, otvarate svoje srce ljubavnoj vezi sa sobom i svime što jeste.

Život u sadašnjem trenutku je nešto što može učiniti da se trenutno bolje osećate, a takođe može poboljšati vaš pogled na stvari.

3. Budite mirni

Tišina vas povezuje sa vašim unutrašnjim znanjem. Poziva vas da se odvojite i budete posmatrač svega što se događa unutar vas i kroz vas. Meditacija je jedan od načina praktikovanja mirnoće. Dok razmišljate, vidite da vaše misli dolaze i odlaze.

Kada vidite da niste vaše misli, vaše se srce oseća sigurno. To potiče vaše srce da se otvori i omogućava ljubavi da teče kroz vas slobodno.

4. Činite nešto što volite

Kada radite nešto što vaše srce raduje, vreme toliko brzo prolazi da to i ne primetite. I to možete ceo dan raditi bez umora.

To znači da aktivnost dolazi iz vašeg srca, to je nešto sa čim vaša duša rezonuje. Kada radite ono što stvarno volite da radite, vaše srce se otvara. Vaša duša sija, a vi ste puni energije.

5. Poštujte dah

Vaš dah je životna sila koja vas dovodi do sadašnjeg trenutka. Kada osetite da niste usklađeni, zastanite i duboko udahnite. Kroz svest vašeg daha, setićete se ko ste, osoba rođena iz ljubavi.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj