Mesečni ljubavni horoskop za januar 2022. godine!

Ovan

Ako ste u vezi, vaš partner će verovatno očekivati od vas da budete iskrneiji i otvoreno pričate o emocijama. Otvori svoje srce! Njegove ohrabrujuće reči će vas uveriti da ovog puta nemate čega da se plašite. Ne predajte se strahu zbog loših iskustava iz prošlosti - ukoliko volite, to i pokažite. Nedavno ste upoznali nekoga koga već imate u srcu. Ako se ovako nastavi, možete se iznenaditi kako će se nova veza razvijati.

Bik

Kroz besprekornu vezu, vaša veza se razvija i za vas se otvara period duboke sreće. Ako ste u ljubavnoj vezi koja trenutno doživljava izvesnu nestabilnost i spremate se da donesete odluku da udahnete novi život vašem odnosu, vaše nade mogu biti uništene. Slobodni će pokušati da se povežu sa osobom koja se veoma razlikuju od njihovih ideja. Ovo je tipično kada su vaša očekivanja previsoka ili kada idealizujete ljude.

Blizanci

U vezi će zavladati potpuna harmonija. Komunikacija sa partnerom je sjajna, imate dinamičnu diskusiju, sa puno prijateljskih saveta i razumevanja. Osećate da ste vi i partner jednostavno rođeni jedno za drugo, da ste srodne duše. Slobodni Blizanci koji sada uplove u vezu treba da znaju da će taj odnos biti kratkog veka. S novim partnerom ćete se jako zabaviti, ali će vaša gledišta biti previše različita. Lepo je kada se stvari događaju spontano, ali za neke stvari nam je potreban plan.

Rak

Ako ste u vezi, partner če vam ovog meseca pokazati koliko vas voli. On će dati sve od sebe da vam ugodi: malo pažnje, strastvenih trenutaka i puno romantike. Slobodni Rakovi pokazuju malo interesovanja za romantične susrete. Više težite da uživate u grupi prijatelja, zajedničkoj sreći i radujete se uspehu na više polja. Prija vam sloboda i duh prijateljstva. Uskoro se na romantičnom planu neće dogoditi ništa značajno.