Nedeljni horoskop od 3. do 10. januara 2022. godine! 

Ovan

Prelepi Ovan će želeti da napravi važan korak u životu, da reši postavljene zadatke u bilo kojoj oblasti. Ljubavne afere mogu doći do izražaja među onima koji aktivno traže srodnu dušu. Ako želite da privučete pažnju određenog muškarca, možete se poslužiti stručnim savetima kako to učiniti prema vašem horoskopskom znaku. Predstavnici ovog znaka moraju na svaki način da izbegavaju sporove sa ljudima.

Bik

Astrolozi savetuju ovom znaku da obrate više pažnje na one oko sebe: da budu otvorene za komunikaciju, da postanu toplije prema voljenim osobama, da se ne plaše da troše dragoceno vreme na pomoć. Negativna osećanja i emocije su sada izuzetno rizične. Bik možda želi da vidi budućnost, da dobije odgovor na važno pitanje. U tome će im pomoći jednostavno poravnanje na runama. Takođe može biti od pomoći da slušate svoju intuiciju.

Blizanci

Prigušiti emocionalnost i osetljivost Blizanaca. Pokušajte da sputate negativne emocije. Od 3. do 9. januara važno je da sve odluke budu promišljene, pa zato valja logiku i razum. Pokušaji da se objasni neobjašnjivo i reši nerešivo može dovesti do energetske blokade uspeha. Merkur u Vodoliji će ženama Blizancima dati mnogo sreće u raznim oblastima.

Rak

Rakovi će imati sreće. Biće uspešni u poslu, u ljubavi i kreativnosti. Odluka da se istaknu u svim oblastima biće izvodljiva. Da bi sve uspelo, važno je što manje komunicirati sa tokisčnim ljudima. Astrolozi im savetuju da se što pre oslobode destruktivnog osećaja. Nema potrebe da gledate uspehe drugih ljudi, jer to neće dati apsolutno ništa.

Lav

Simpatični Lavovi u prvoj nedelji 2022. moći će da ostvare bolje rezultate u poslu i ljubavi uz pomoć lukavstva. Idealan recept za postizanje onoga što želite na početku godine uključuje i oslanjanje na prošla iskustva i savete najmilijih. Astrolozi savetuju Lavovima da barem delić vremena posvete porodici i voljenim osobama.

Devica

Pravilnom raspodelom snaga u svakoj oblasti, žene Device će moći da izbegnu probleme. Ovaj pristup će pomoći u otklanjanju stresnih situacija. Device će moći da zapale strast u srcu voljene osobe. Šarm devica biće na vrhuncu, a i same će biti u centru pažnje javnosti.