Mesečni horoskop za mart 2022. godine - astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Mart 2022. godine biće najuspešniji mesec za Ovnove. Zvezde će doprineti vašem duhovnom i karijernom razvoju. Glavna stvar je da se zalihe dobrog raspoloženja i optimizma obnove, sa osmehom je lakše prevazići sve prepreke. Zvezde upozoravaju i da su mogući stomačni problemi, pa manje opterećujte organizam teškom hranom ili alkoholom. Šetajte više na svežem vazduhu, ne preopterećujte se i opustite se. Nemojte se stideti svojih snova i želja, jer upravo u martu imaju šansu da se ostvare.

BIK

Prva polovina marta 2022. godine može biti prilično teška za Bika. Biće konfliktnih situacija na poslu ili u porodici, planovi će se drastično promeniti, planirana putovanja će morati da se pomeraju, biće kašnjenja u plaćanju novca. Ne brinite, u drugoj polovini marta stvari će ići uzbrdo i napredovaćete u mnogim poljima. Krajem marta sačekajte sjajnu ponudu, ali tokom meseca možete doživeti i slomove, slabost i apatiju. Zvezde vam savetuju da ostanete pozitivni i ne očajavate uprkos svim promenama.

BLIZANCI

Ovaj mesec je važan za vazdušni znak, jer je vreme za izvlačenje zaključaka i zavaranje starih sranica života. Na poslu vas očekuju povoljni dani praćeni mnogim novim svarima. Iako ćete se osećati pretrpani poslom i nećete znati kako da uradite sve zadatke u određenom roku, autoriteti će to očekivati od vas. Pokažite interesovanje i želju za uspehom, pa je krajem meseca moguće povećanje primanja. U ličnom živou, Blizanci će biti previše izbirljivi kada je reč o izboru srodne duše - svima lako pronađete manu. Pokušajte da uvidite koje kvalitete ima osoba koja vam otvoreno pokazuje simpatije. U ljubavi možete biti ozbiljno razočarani zbog velikih očekivanja.

RAK

Rakovi su umorni od stalnog koncentrisanja na aktuelne stvari, pa pokušavaju da urone u svoje uobičajeno odvojeno stanje. U oblasti profesionalnog zapošljavanja sve će teći uobičajeno. Opterećenje poslom može biti veliko, ali svi zadaci će biti poznati i neće izazvati paniku. Inače, zvezde poručuju da će sav uloženi trud biti jednako novčano nagrađen, tako da će Rak moći da se počasti još jednom lepom sitnicom ili nečim što odavno sebi želi da priušti. Mesec je povoljan za nova poznanstva, koja će se pokazati veoma obećavajućim. Usamljeni mogu da pronađu pravu osobu za sebe, a porodični i zauzeti Rakovi će konačno shvatiti da je njihov trenutni status gotovo savršen. Zvezde preporučuju da se aktivno bavite sportom kako biste bili zdravi i osećali se lepo. Jedino upozorenje - nemojte preopteretiti leđa, u martu će to biti vaša slaba tačka.