Nakon raskida veze svi tuguju, ali neki brže prebole i krenu dalje, ne osvrćući se u prošlost. Za njih je kraj definitivno kraj i radije više nikad ne bi da vide onog koga su do juče voleli. Drugi, pak, nastavljaju da misle o bivšem partneru, sanjajući pomirenje.

Evo koji horoskopski znaci imaju najviše šanse da se u skorije vreme ponovo vide sa nekadašnjom ljubavi i ponovo započnu vezu:

Ovan

Nakon svakog raskida Ovan je aposolutno rešen da više nikad ne vidi bivšeg partnera, ali neće biti baš sve kako vi želite. Nekadašnja ljubav će vas pozvati da se vidite, kao prijatelji… Velike su šanse za pomirenje zato što je Ovan posesivan. On će često raditi stvari u inat, a to može da se desi i u ljubavi. Ako sazna da bivši partner ima nekog novog, Ovan će se zainatiti da ga ponovo osvoji, samo da bi pobedio i dokazao da je superioran. Posle toga gubi interesovanje.

Blizanci

Ni Blizanci ne mogu da pobegnu od prošlosti. Ne osećate se loše kada o njoj mislite, naprotiv, vremenom počinjete da je idealizujete. Postoji 60 odsto šanse da će se vratiti svom bivšem. Blizanci odlično vide sve prednosti i mane situacije, ali nešto neobjašnjivo vas tera da se setite onih koje dugo niste videli ili čuli, ali sa kojima još uvek postoji veza duboko u vama. Blizanci uglavnom vole da daju drugu šansu bivšim partnerima, mogu da oproste, ako im je baš stalo. Nije im lako da puste nekog iz svog života tek tako.

Rak

Rakovima je zaista potrebna podrška voljenih i iz toga crpe samopouzdanje i snagu. Za njih su porodične veze najvažnije. Ovo je jedini način na koji Rak može da se oseća bezbedno. Uvek im je potreban partner da bi se osećali samopouzdano i smireno. Pored toga, Rakovima je mnogo prijatnije da budu u vezi nego sami. Kada veza ne funkcioniše, Rakovi izgledaju izgubljeni. U sebi nikada ne mogu da se pomire sa rastankom. Stoga, kada bivši partner poželi da obnovi vezu, Rak je najsrećniji na svetu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa