Od 7. do 13. februara položaj planeta neče biti baš najpovoljniji za sferu finansija, a kakvog će uticaja to imati na znakove zodijaka, zavisi od njihove sposobnosti prilagođavanja i strpljivosti.

Evo šta predviđa novčani horoskop za ovu nedelju:

Ovan

Finansijske transakcije - čak i one najbezazlenije- preporučljivo je da odložite za neko drugo vreme. Ako to nije moguće, budite posebno oprezni- pažljivo pročitajte sve što potpisujete, naročito sitna slova.

Bik

Danas se mogu rešiti samo manja finansijska pitanja – to će vam ići lako i brzo, ali od velikih za sada morate da odustanete. Položaj planeta nije povoljan, stoga nemojte džabe pokušavati i gubiti vreme i trud ni za šta.

Blizanci

Zvezde su vam pripremile susret sa osobom iz prošlosti. Vrlo je verovatno da ćete od nje dobiti ponudu za pokretanje zajedničkog posla, koji će vremenom doneti značajne prihode- vredi da pristanete na saradnju, isplatiće vam se.

Rak

Kada čistite kuću, morate - bez oklevanja - da bacite stvari koje niste dugo koristili - one ne samo da zatrpavaju vaš životni prostor, već i blokiraju finansijske tokove. Nakon čišćenja osetićete se rasterećeno, i stvorićete uslove za priliv novca.

Lav

Na radnom mestu poželjno je da se ograničite samo na obavljanje svojih neposrednih dužnosti. Ograničite sve ono što vam odvlači pažnju i smanjuje produktivnost. Ni vašim poslodavcima se neće svideti da se stalno šetkate i razgovarate pa vam mogu ukinuti bonuse ili vas sankcionisati na neki drugi način.

Devica

Neophodno je da analizirate poslove koje ste nedavno radili- postoji velika verovatnoća da negde leži mala greška koja će vas, ako ne bude otklonjena, odvesti u pogrešnom pravcu, a to kasnije može ugroziti sve vaše buduće poslove.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE