Mlad Mesec 1. februara u Vodoliji izvukao nas je iz mnogobrojnih okvira u koje smo neprimetno upali i podstakao promene. Želimo više vremena za druženje, više slobode za lične ciljeve. Potrebni su nam novi prijatelji, ali ne oni preko mreža, već nam više treba stisak ruke i pogled u oči. Ako se osećate izolovano, oživite, uključite se u humanitarni rad, u aktivnosti koje se bave onim u šta i sami verujete. Vodolija, Vaga i Blizanci pronalaze nove načine da se izraze, od odeće i stila, preko posla do ljubavi!

Bik, Jarac i Devica se osećaju slobodnije na poslu, a inovativne ideje donose uspeh. Lav se bavi bračnim i ljubavnim pitanjima, a Škorpija porodičnim. Ribe i Rak su potpuno posvećeni drugima, a Ovan i Strelac pronalaze uspešnije načine za saradnju.

Pun Mesec u Lavu 16. februara otkriva tajne srca. Bićemo spremni da izrazimo svoja osećanja, izjavimo ljubav ili isplačemo svoju tugu. Podseća nas da prvo moramo da volimo sebe da bismo nesebično davali ljubav drugima i hrabro se otvorili za primanje ljubavi. Ovnu i Vodoliji, Vagi i Blizancima - sreća i uspeh vraćaju sve ono što su uložili u ljubav, partnerstvo i prijateljstvo.

Za Lava, Bika i Škorpije ovo je uzbudljiv i dinamičan period na poslu, kao i kod kuće, sa puno smeha, kreativnosti i povremenog odnosa snaga. Jarac i Rak izneli su u prvi plan svoj važan kreativni ili poslovni projekat, sada je vreme da pokupite zasluge. Devica i Ribe će hrabro zakoračiti u samostalan projekat ili važnu odluku vezanu za posao, a Strelac mora da oseti slobodu putovanja, bilo stvarnih ili duhovnih.

Sa mladim Mesecom u Ribama 2. marta, nije lako ostati sa obe noge čvrsto na zemlji. Bićemo srećni da odlutamo u svet glamura, lepote, mašte, umetnosti ili snova. Mogli smo sanjati žive snove; počnite da pišete dnevnik snova i otključajte njihove simbole. Ako već niste, počnite sa kontinuiranom praksom meditacije ili se upišite na kurs koji će vam pomoći da se kreativno izrazite. Poseban akcenat stavljen je na fotografiju, film, slikarstvo i muziku.

Snažna inspiracija pokreće Ribe, Raka i Škorpije, a ljubav osnažuje Devicu, Jarca i Bika. Vodolija, Blizanci i Vaga će ovu maštovitu energiju uspešno primeniti u poslu ili biti kreativni u finansijama. Vodena energija ovog mladog Meseca prigušuje nemir Ovna, Lava i Strelca, koji negde duboko u sebi stvaraju nove namere i mirno planiraju nove poduhvate.

Izvor: Sensa/Senka Ljubić