Februar je mesec ljubavi, najromantičniji period u godini kada smo spremni da napravimo neke lude stvari i učinmo sve ako smo zaljubljeni. U ovom mesecu imamo Dan zaljubljenih, trenutak kada veličamo ljubav, trudimo se da iznenadimo dragu osobu i delujemo kroz emocije. Neki usamljeni znakovi baš u februaru mogu pronaći srodnu dušu - saznajte da li ste vi jedan od njih:

Ovan

Februar će biti odličan mesec za Ovnove. Usamljeni predstavnici ovog znaka imaju sreće, i verovatno će upoznati srodnu dušu u prvim danima februara. Glavna stvar je da ne propustite priliku. Astrolozi preporučuju da se u ovom periodu ne povlačite u sebe i da budete društveno aktivni. Tako povećavate šanse za sudbonosni sastanak.

Bik

Mesec će biti prilično naporan. Bika očekuje izuzetno bogat društveni život. Među novim poznanicima može biti osoba sa kojom će predstavnik ovog znaka u budućnosti imati romantičnu vezu. Februar će zauzetim Bikovima pružiti priliku da poboljšaju vezu i diverzifikuje porodični život novim iskustvima.

Devica

Februar će biti mesec ljubavi za ljude rođene u ovom znaku. Ovo je najpovoljnije vreme za upoznavanje dugo očekivanog životnog partnera. Neočekivani susret na početku perioda može promeniti život Devica. Moguće je da će se zaljubiti već na prvom susretu. I ovaj osećaj će u njima probuditi emocije koje su dugo skrivali.

Strelac

Početkom februara, Strelčeve će očekivati neke romantične vesti koje će ih iznenaditi. Astrolozi savetuju predstavnicima ovog znaka da bolje pogledaju svoje okruženje. Možda ste već upoznali svoju srodnu dušu, ali tvrdoglavo odbijate da to priznate? Februar 2022. je najboji period da osvestite i otkrijete da neka osoba koju poznajete prema vama gaji romantična osećanja.

Ribe

Usamljene Ribe će prvih dana februara imati sreće u ljubavi. Upoznaće svoju srodnu dušu, ali za to moraju da rizikuju. Slušajte svoju intuiciju - neće vas izneveriti. Zahvaljujući unutrašnjem glasu, predstavnici Ribe će moći da pronađu idealnog partnera za vezu.

Izvor: Sensa