Kraj januara i početak februara obeležiće novi izazovi i promene koje planete donose horoskopskim znakovima. Evo kako će se predstvnici zodijaka snaći od 31. januara do 6. februara.

Ovan

Nedelja je povoljna za brigu o svom zdravlju i poslu. Astrolozi savetuju da se više bavite sportom, da budete na otvorenom i vodite računa o sebi: ovo će pomoći da se vaša energija održi na odgovarajućem nivou i da brže postignete svoje ciljeve. Ali ono što početkom februara definitivno ne bi trebalo da radite jeste da pokušavate da se mešate u živote drugih. Važno je uzdržati se od kritike i zadiranja u tuđi život.

Bik

Ova nedelja biće povoljna da svoju vezu podignete na viši nivo, u čemu će se I partner složiti. Generalno, ljubavna sfera u ovom period će cvetati. Slobodni predstavnici znaka moći će da pronađu srodnu dušu. Kao što znate, ko želi da promeni svoj život, on se trudi. Ovog meseca, zahvaljujući podršci planeta, moći ćete mnogo, ali za ovo ćete morati da promenite strategiju.

Blizanci

Ako prolazite kroz težak period ili ličnu dramu, astrolozi imaju dobre vesti. Upravo u prvim danima februara planete će dati priliku da se sve popravi na bolje. Takođe, ova nedelja je dobra za introspekciju i rad na sebi. Možda je vreme da se rešite toksičnih stavova koji vam blokiraju put ka sreći. Merkur će konačno početi da pruža podršku, i to veoma moćnu. Uskoro počinje veoma povoljno vreme.

Rak

Rakovi bi trebali biti posebno oprezni s novcem: postoji veliki rizik od susreta sa prevarantima. Budite oprezni i u ljubavi I izbegavajte svađe. Generalno, svaka spoljašnja negativnost mora biti minimizirana kako ne biste gubili energiju. Unutrašnja harmonija biće vam najveća pomoć i podrška ove nedelje.

Lav

Planete će vam doneti neprijatne vesti. Moguće je da će vam prošlost pokucati na vrata. Ove nedelje će vam biti potrebni smirenost i odmerenost, jer će duhovi prošlosti napasti sa velikom upornošću. Male greške, zaboravljena obećanja, bivši partneri - sve ćete to osetiti, a izazvaće vam bolnu nostalgiju

Devica

Pred vama mogu biti teški životni izbori i dileme. Moraćete da se pozabavite važnim stvarima koje su dugo odlagane. Svaka odluka koju donesete preokrenuće vaš život, i na dobro i na loše. Sfera ljubavi će se izdvojiti. Kad osetite da ste pod veliki, stresom, pokušajte da meditirate.