Horoskop za vikend od 28. do 31. januara 2022. godine!

Ovan

U petak, Mesec u Strelcu prolazi kroz vašu devetu kuću avanture i poziva vas da se posvetite zabavi. Čak i sa praznim, naravno, mesecom, poželećete da isplanirate nešto u čemu ćete uživati. U subotu i nedelju, Mesec se pridružuje sa šest drugih planeta u vašoj desetoj kući karijere i uspeha. Teško je fokusirati se na bilo šta drugo osim na ples sudbine koji se odvija u vašem profesionalnom životu.

Bik

Mesec u Strelcu u petak vas podstiče da pogledate resurse koje delite sa drugima, pazeći da je sve kako treba. Tokom vikenda Mesec u Jarcu se pridružuje sa šest drugih planeta u vašoj devetoj kući avanture. Poziva vas da proširite svoje vidike na svaki mogući način. Zapalite svoju maštu i istražite mogućnosti. Ovo su povoljni dani za putovanje, čak i za kraće izlete.

Blizanci

Mesec u znaku Strelca osvetljava partnerstvo u vašoj natalnoj karti u petak, tako da ćete želeti da isplanirate bezbrižnu avanturu sa svojom voljenom osobom. Onda je vreme da duboko zaronite u intimnost i duboku povezanost u subotu i nedelju dok se Mesec u Jarcu spaja sa šest drugih planeta u vašoj osmoj kući. Bilo da se radi o važnom razgovoru, seksualnoj energiji ili zajedničkom sanjanju, vreme je da svoju vezu podignete na viši nivo.

Rak

U petak, Mesec u Strelcu osvetljava vašu šestu kuću, dajući vam priliku da se fokusirate na sebe i svoje blagostanje. Iskoristite to jer se u subotu i nedelju Mesec prelazi u Jarca i pridružuje se šest drugih planeta u vašoj sedmoj kući partnerstva i posvećenosti. Foksuirate se na poboljšanje veze i svu svoju energiju ulažete u to, što će doneti divne promene na emotivnom planu.

Lav

U petak, Mesec u Strelcu aktivira vašu kreativnu stranu dok osvetljava vašu petu kuću. Ovo je divno vreme da slikate, pišete i istaknete svoju umetničku prirodu. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu se pridružuje sa šest drugih planeta u vašoj šestoj kući zdravlja, navika i posla. Učite kako da se dobro brinete o sebi suočeni sa životnim zahtevima i obavezama.

Devica

U petak Mesec u Strelcu obasjava polje porodice i doma, pa se posvetite unošenju energije i vredrine u ovo polje. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu pridružuje šest drugih planeta u vašoj petoj kući ljubavi, romantike i kreativnosti. Učite kako da se bezbrižno zabavite, kako da očarate svojom seksualnošću i da verujete svojim kreativnim porivima.